Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK PARTİ İl Başkanlığı BAHŞILI DA SON MİTİNGİNİ YAPTI

AK PARTİ İl Başkanlığı BAHŞILI DA SON MİTİNGİNİ YAPTI

Tarih 22 Haziran 2018, 19:18 Editör PINAR YILMAZ

AK PARTİ İl Başkanlığı BAHŞILI DA SON MİTİNGİNİ YAPTI

AK PARTİ İl Başkanlığı BAHŞILI DA SON MİTİNGİNİ YAPTI AK Parti İlçelerdeki miting ve seçim çalışmalarını Bahşılı da devam etti. Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve İlçe Başkanı Güner Taş ın organize ettiği toplantıda büyük tezerauat ve slognalar atıldı. Akşam başlayan sağanak yağan yağmur açık hava toplantısını Belediye içerisindeki salona taşıdı. belediye BİNASI ÜZERİNDEKİ ÇOK AMAÇLI TOPLANTI SALONUNDA TOPLANAN HALK AK PARTİLİ HALEN VEKİLLİĞİ DEVAM EDEN Ramazan Can VE Abdullah ÖZTÜRK ÜN KONUŞMALARI İLE BAZI GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ. Bahşılı'da toplantıda Seçimin önemi anlatıldı AK Parti Kırıkkale Teşkilatı ve milletvekili adayları Bahşılı ilçesinde salon toplantısı düzenledi ve ziyaretlerde bulundu. Toplantıya katılım ve ilginin yüksek olduğu gözlendi. İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN TEŞEKKÜR ETTİ İlçede ziyaretlerde bulunan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve milletvekili adayları, ziyaretlerden sonra salon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ilgi ve katılım yüksek oldu. Toplantıda Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatıldı. Toplantı ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Bahşili ilçemizde Milletvekillerimizle ve Aday adaylarımızla beraber seçimden önce güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Seçime sayılı günler kala halkımızın heyecanı ve ilgisi bizleri memnun etti. Her zaman bizlere destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İlçe Başkanı Güner Taş,İl Başkanı Nuh Dağdelen,MV.leri Ramazan Can ve Apdullah Öztürk konuşmalarını yaparken,yeni adaylar B.Salim Bozdemir ile AV.Mustafa Arslan da konuşmalarını alkışlar arasında yaparken Bahşılı halkından her zamanki gibi oy yüzdesi bir destek verilmesini istediler.

Bu haber 1088 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi