Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tanır ve Çetinkaya ailelerinin Düğün töreni

Tanır ve Çetinkaya ailelerinin Düğün töreni

Tarih 30 Temmuz 2018, 01:29 Editör PINAR YILMAZ

Tanır ve Çetinkaya ailelerinin Düğün töreni

Tanır ve Çetinkaya ailelerinin Düğün töreni Kırıkkale basın camiasının önemli isimlerinden biri olan Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır'ın oğlu Hüseyin, hayatını Çetinkaya ailesinin kızı Tuğçe ile birleştirirken, çiftin düğün merasimi geniş katılımlı bir törenle yapıldı. Paylaş NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR Meltem-Murat Tanır çiftinin oğlu Hüseyin Tanır, hayatını Sultan-Yunus Çetinkaya'ın kızı Tuğçe ile birleştirdi. Çiftin düğün töreni Beyaz Saray Düğün Salonunda yapıldı. Düğün töreni siyaset, basın, iş ve bürokrasi camiasını bir araya getirdi. Geniş katılımın olduğu düğün töreninde çiftin nikah şahitliklerini Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik yaptı. RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasiminde Tanır ve Çetinkaya çifti düğün törenine katılanlarla tek tek ilgilendi. Törene katılanlar çifte mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diledi. Murat Tanır, düğün törenine katılanlara ve kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün merasiminde halaylar çekildi, yöresel sanatçılar eşliğinde oyunlar oynandı. BİZDE HABERCİ71.COM HABER SİTESİ OLARAK TANIR AİLESİNE VE ÇETİNKAYA AİLELERİNE DÜĞÜNLERİNİN KUTLU VE GENÇLERİNİN MUTLU OLMASINI TEMENNİ EDERİZ.

Bu haber 1383 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi