Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı ve Keskin de Yaban Domuzu Sürek Avı yapıldı

Bahşılı ve Keskin de Yaban Domuzu Sürek Avı yapıldı

Tarih 15 Ağustos 2018, 14:51 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı ve Keskin de Yaban Domuzu Sürek Avı yapıldı

Bahşılı ve Keskin de Yaban Domuzu Sürek Avı yapıldı Kırıkkale'de 9 köyde düzenlenen yaban domuzu sürek avında 64 yaban domuzu avlandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Bahşılı köy muhtarlarının ,Keskin Avcılar derneği ve 9 köyün talebi üzerine 11-12 Ağustos tarihinde düzenlenen yaban domuzu avında, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma kontrol ekiplerinin organizesi ile Bahşılı İlçesi Karaahmetli ve Küreboğazı köyü,Keskin ilçesi Konur,Hacı obası,Orta Söken,Danacı obası,Haydar dede ve Esat müminli köylerinde vesikalı avcıların ve köylülerinde desteği ile düzenlenen sürek avında toplam 64 domuz vurulduğu bildirildi. Dernek Başkanı Benzer köylülerimizin mahsullerine arazilerine verdiği zararların artması üzerine gelen şikayetleri değerlendirerek doğa koruma ve milli parklar şube müdürlüğünden talepte bulunarak bu belirlenen köylerin muhtarlarının ve vatandaşlarında desteği ile sürek yaban domuzu avını gerçekleştirdik netice güzel geçti fakat yeterli değil,daha da düzenlenmesini talep ediyoruz.emeği geçen vesikalı avcılarımıza ,muhtarlarımıza,milli parklar şube müdürlüğü görevlileri ile köylülerimize teşekkür ederiz.dedi. Ayrıca yakın zamanda bu sürek avının tekrarlanacağı öğrenildi.

Bu haber 1225 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi