Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Türkmenistanlı İş Adamından Bahşılı ya Yatırım sözü

Türkmenistanlı İş Adamından Bahşılı ya Yatırım sözü

Tarih 18 Ağustos 2018, 22:24 Editör PINAR YILMAZ

Türkmenistanlı iş adamı Kırıkkale Bahşılı ya iş istihdamı sağlamak amacıyla tekstil fabrikası kurmayı planlıyor.

Türkmenistanlı İş Adamından Bahşılı ya Yatırım sözü Türkmenistanlı iş adamı Kırıkkale Bahşılı ya iş istihdamı sağlamak amacıyla tekstil fabrikası kurmayı planlıyor. Türkiye'de İstanbul un artık taştığını Anadolu ya hitap edecek yer aradığını Aile dostu Haydar Albayrak iş adamının tavsiyesi ile Kırıkkale de ve özellikle Bahşılı yı beğendiğini iletti. Türkmenistanlı iş adamı Ayaz Han, Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde tekstil fabrikası kurmak istediğini söyledi. En az 200 kişiye iş istihdam sağlayacağını ifade eden Han, "Tekstil fabrikamızı buraya kurmayı planlıyoruz. En az 200 kişiye burada istihdam edeceğiz. Hedefimiz daha çok kişiye istihdam sağlamak amacıyla 200 kişi ile başlayacağız. Fabrika kuracağımız sahayı inceledik,hayet uygun"dedi. Bahşili ilçesine tekstil alanında güzel bir yatırım yapmayı planladığını ifaden eden Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, "Burada bir fizibilite çalışması yapacağız. Nerelere nasıl bir yatırım yapabiliriz diye.biz bacalı değil bacasız fabrika istiyoruz,Bahşılı Anadolunun tekstil merkezi olacak. Kendilerine Kırıkkale-Bahşili'yi seçtikleri için özellikle teşekkür ediyorum" dedi. İş adamı Haydar Albayrak ise, "Yurt dışında özellikle Arap ülkelerinde ciddi yatırımları olan İstanbul'da da tekstil üzerine halen şu anda belli bir miktarda işçi sayısı olan üretkenliği olan Ayaz Han beyle Kırıkkalemize gelmiş bulunmaktayız. Allah nasip ederse Bahşili de bir tekstil üzerine bir fabrika kuracağız. İnşallah mahcup olmayız. İş adamı Haydar Albayrak olarak hemşehrilerimize verdiğimiz sözün arkasında durup icraata geçirmek için inşallah 200 kişilik bir istihdam sahası sağlanmak üzere bir tekstil fabrikası kurulması için buradayız" diye konuştu. Daha sonra iş adamlarını Bahşılı da bulunan kahraman tekstil imalathanesini gezerek yetkiliden bilgi aldılar,çalışmaları incelediler. Ayrıca Bahşılı Belediyesi sanayi bölgesinde bulunan yerler heyetce incelendi,çok uygun bulundu.şimdi gerekli çalışmalar ve girişimler yapılması amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi.

Bu haber 1247 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi