Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırgınlıklar Sona Ersin

Kırgınlıklar Sona Ersin

Tarih 20 Ağustos 2018, 00:30 Editör PINAR YILMAZ

Kırgınlıklar Sona Ersin

Kırgınlıklar Sona Ersin Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, kurban bayramı münasebetiyle yazılı açıklamada bulunarak Kırıkkaleli vatandaşların Kurban bayramlarını kutladı. Haktan Dini bayramlar; halkımızın heyecanla beklediği ve büyük bir coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevgi ve saygının, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı özel günlerdir.''dedi. FIRSAT VERİLMEMELİ Haktankaçmaz "Millet olarak birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu müstesna günlerde; aziz şehitlerimizi ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını birkez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle birlikte olmak ve onlarla kucaklaşmak güzel hasletlerdir. Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılmalı, birliğimize ve kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere fırsat verilmemelidir. İlimizde vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yakınları ve sevdikleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde gönül rahatlığıyla geçirebilmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygularla, tüm Kırıkkalelilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını gönülden tebrik eder, Bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım.''dedi.

Bu haber 970 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi