Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi  Tanıtımı

Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi Tanıtımı

Tarih 11 Eylül 2018, 19:14 Editör PINAR YILMAZ

Vali Haktankaçmaz Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi Tanıtım Toplantısına Katıldı

Vali Haktankaçmaz “ Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi “ Tanıtım Toplantısına Katıldı KIRIKKALE –(10.09.2018) "Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi" nin tanıtımı ve çalıştayın açılış programı gerçekleştirildi. Valilik Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kırıkkale Valisi Dr.M. İlker Haktankaçmaz, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının hemen arefesinde bu çalıştay ile hazırlıkları gözden geçirmek, önümüzdeki eğitim öğretim yılı içinde yapılacak çalışmaları birlikte tartışmak üzere bir araya geldiklerinii ifade ederek şunları söyledi: “ Hafta sonu Milli Eğitim Bakanımız “eğitimde artık bir şeyler yapmak değil kıyameti kopartmamız lazım” demişti. Milli Eğitim Müdürümüz ve ekip arkadaşlarının birlikte hazırladığı “Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale” belgesinde ortaya konulan çalışmaların, Kırıkkale ölçeğinde büyük olmasa da küçük bir kıyameti kopartacağı kanaatindeyim. Bugün ve yarın yapılacak çalışmalarda hem bu vizyon belgesi bir bakıma sizlerin onayınıza ve görüşünüze sunulacak, hem de 17 masada farklı konularda Kırıkkale’de eğitimde sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacak. Eğitim her şeyin başı. Türkiye geneli eğitim ortalamasına baktığımız zaman Kırıkkale iyi bir yerde. Ancak iyinin ve mükemmelin sınırı yok. Her zaman iyinin bir adım ilerisini hedeflemek lazım. İnşallah yapılacak bu çalışma bir yıl boyunca bir kısmı kısa vade, bir kısmı orta vade, bir kısmı uzun vadede sonuçlar gösterecek. Bu çalışmalar Kırıkkale’miz deki eğitime yeni bir nefes, yeni bir heyecan kazandıracak. Ben buna inanıyorum. Diğer kurumlarımızla da buna benzer çalışmalar yapacağız. Ben hepinize bu çalışmalara vereceğiniz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuğa yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bana göre yapılan yatırımların en değerlisi budur.” İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise, gelecek için çok yararlı bir proje başlattıklarını, Kırıkkale'nin eğitim ve öğretimde hak ettiği yeri mutlaka alacağını ve bu düşünceyle projeye başladıklarını vurguladı. Daha sonra, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Özdemir "Öğrenme Ekosistemi ve Okul " başlıklı bir konferans verdi. Konferansın ardından Vali Haktankaçmaz, Prof.Dr. Özdemir’e katılımlarından dolayı hediye takdim etti. Açılışa, Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Emine Azdiken, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Servet Özdemir, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sendika Temsilcileri, Kırıkkale Üniversitesi yöneticileri ve akademisyenleri, öğretmenler, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Okul Aile Birliği Başkanları ve veliler katıldı. 10-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve 3 gün sürecek Çalıştay, yarın Taç Mahal Kongre Merkezinde devam edecek.

Bu haber 941 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi