Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Kaymakam Şahin Halk toplantısı yaptı

Bahşılı da Kaymakam Şahin Halk toplantısı yaptı

Tarih 26 Eylül 2018, 01:33 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Kaymakam Şahin Halk toplantısı yaptı

Bahşılı da Kaymakam Şahin Halk toplantısı yaptı Kaymakam lık makamında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma bölük komutanı,İlçe emniyet amir vekili,Kamu kurum amirleri,Sağlık Grup Başkanlığı,Mahalle ve köy muhtarları,Sosyal Yardımlaşma mütevelli heyeti ve basın katıldı. Karaahmetli Muhtarının göl kenarı kontrolünün sağlanması ve çevre temizliği konusunda yardımcı olduğunu iletirken,Atıl Olarak kullanılmayan fakat çürümeye terkedilmiş sağlık ocağının geri açılmasını talep etti.Bahçeli mahalle muhtarının okul servislerinde öğrencilerin açıkta kaldığını buna servis konusunda yardımcı olunmalı derken ,Atadönmez mahallesinde sokak köpeklerinin kontrolü ve sokak lambalarının yanmaması masaya yatırıldı. Kaymakam Zikri Şahin ise,vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sorunlarını dinledik.bütün sorunlar ile ilgili birimler harekete geçirilerek ,sorunların Devletimize düşen tarafını muhakkak yaparız,bundan kimsenin şüphesi olmasın.dedi.

Bu haber 833 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi