Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BEYAZ KELEBEKLER ANAOKULUNU YAVRU KUŞLAR MESKEN TUTTU

BEYAZ KELEBEKLER ANAOKULUNU YAVRU KUŞLAR MESKEN TUTTU

Tarih 11 Ekim 2018, 02:48 Editör PINAR YILMAZ

BEYAZ KELEBEKLER ANAOKULUNU YAVRU KUŞLAR MESKEN TUTTU

BEYAZ KELEBEKLER ANAOKULUNU YAVRU KUŞLAR MESKEN TUTTU Beyaz Kelebekler Anaokulu öğrencileri geçen sezon kuşları düşünerek kuş yuvaları yapmış Belediye ormanlığı ile kendilerine ayrılan ağaç dikme bölgesindeki büyük ağaçlara ve okul çevresindeki kendi avlularındaki ağaçlara yuvaları montajlayarak kuşlara yuva yapmışlardı. Ama kısmetse aşırı güvenden okulun cam önlerinin güvenli oluşundan olsa gerek buralara üveyik dediğimiz güvercine benzeyen çift gezen yerli kuşlar yuva yapıp yavrularını çıkararak burada büyütüp uçurana kadar beklemeleri okul idarecilerini sevindirmiş onların yumurta aşamalarından itibaren yuvadan uçmalarına kadar takip edip onları besledikleri öğrenildi. ekim ayında dahi yavrusu çıkan kuşun kış gelmeden yavru üşümeden büyümesini arzu eden idareciler,cam önlerinin hem sıcak hem de güvenli olması o kuşları buraya çekiyor,tehlikelerden uzak olarak besleyip büyütüp uçuruyorlar yaban hayatında döngü devam ediyor,yaratılanın hepsinin bir görevi bir hayatı var,önemli olan onlara sahip çıkmak diyerek,kuşlara karşı duyarlı olduklarını gösterdiler tebrik ederiz.

Bu haber 1080 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi