Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Ş.V.P Anaokulu Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladı

Kızılırmak Ş.V.P Anaokulu Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladı

Tarih 30 Ekim 2018, 13:09 Editör PINAR YILMAZ

KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULUNDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİR BAŞKA KUTLANDI

KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULUNDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİR BAŞKA KUTLANDI Külliyede düzenlenen cumhuriyet bayramı programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Günün önlem ve anlamını belirten konuşmayı okul müdürü Şengül Doğan yaptı. Doğan, konuşmasına Atatürk'ün 19 mayıs da samsun'a çıkarak başlattığı milli mücadelenin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak devam etti. Mustafa Kemal Atatürk ün fedakarlıklarla başlattığı milli mücadelenin Türk milletinin inanç ve azmiyle başarıya ulaşmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilanı ile Türkiye cumhuriyeti devleti kurulmuştur. 'Atatürk'ün 'Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan İdare, Cumhuriyet idaresidir.diyerek ilan ettiği Cumhuriyet,Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.Bu güzel devleti bizlere armağan eden Atalarımızın bizlerden tek istediği cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir.Bunu yapabilmek için de çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti'nin adını başarılarla taçlandıracağız. Bu önemli görev de gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak olan yani bu ülkenin gerçek sahibi olan siz çocuklarımıza düşüyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk,Silah arkadaşlarını ve cumhuriyetimizi korumak için canlarını feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyor Allah'tan rahmet diliyorum.Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun diyerek konuşmasını tamamladı. slayt gösterisinden sonra Nazan Güven öğretmenin öğrencileri 'Yer Gök İnlesin' marşı ile gösterisini omuzlarda Türk bayrağı döşlerde Atatürk arması ile coşkuyla sundular. Yasemin Güngör öğretmenin öğrencileri Cumhuriyet adlı şiirleri okudular. Derya Aslan ve Burcu Yerlikaya öğretmenlerin sınıfının hazırlamış olduğu Vatan Oyunu adlı gösteri ilgiyle izlendi. Nazan Güven öğretmenin öğrencileri Bayrağım isimli şiiri okudular. Atatürk Çocukları isimli gösteriyi ise İlknur Soytek öğretmenin öğrencileri alkışlar arasında oynadılar. Melike Yılmazer öğretmenin öğrencileri ise Cumhuriyet adlı şiiri okudular, Merve Yorulaz Öğretmenin öğrencileri ise Ay Yıldızlı Bayrağım isimli şarkıyı koro ve bayraklı gösteriyi sundular. Cumhuriyet Bayramı adlı şiiri ise İlknur Başkonuş öğretmenin öğrencileri okudu. Final olarak bütün salonun katıldığı ve 10.yıl marşı Kurdele Ay gösterisini ise,Döndü Saygılı ve Merve Saçal öğretmenin çocukları alkışlar arasında ellerde bayraklarla sundular. Protokol ve öğretmenlerin,velilerinde sahneye katılımları ile hem 10.yıl marşını söyleyip hem de toplu hatıra fotoğrafı çekilerek coşkulu kutlamayı sonlandırdılar. Külliyenin boş koltuğu kalmadığı gibi aralara da oturan veliler çocuklarının kısa sürede neler yaptığını görünce çok mutlu olarak salondan ayrılırken okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Bu haber 899 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi