Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OKUL SPORLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

OKUL SPORLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Tarih 03 Kasım 2018, 12:52 Editör PINAR YILMAZ

OKUL SPORLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

OKUL SPORLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında geçen yılın faaliyetleri değerlendirilerek, 2018-2019 döneminde gerçekleştirilecek faaliyetler ve sistemde yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ, beden eğitimi öğretmenleri antrenörler ve federasyon il temsilcileri katıldı. Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin ÖZDEMİR, ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14- 16 Ekim 2018 tarihleri arasında Afyon'da 2017-2018 sezonu Okul Sporları Teknik Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısında geçen yılın faaliyetlerinin değerlendirildiğini ve ilimizin Okul Sporlarında grafiğinin gittikçe yükseldiğini belirterek amacımız çıtayı daha yükseklere çıkarmak, özellikle antrenörlerimize, il temsilcilerimize, beden eğitimi öğretmenlerine ve kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi. Yeni dönem spor faaliyetlerinde aynı başarıyı artırmak için daha fazla çalışacaklarına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ ise "Yapılacak çalışmalarla, öğrencilerimizin Türkiye çapında önemli başarılar sağlayacağına inanıyorum. 2018-2019 eğitim öğretim yılının başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyoruz. Okul sporlarına daha fazla katılım sağlanması, çocuklarımızın sporla buluşması, yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması ve bunları en iyi şekilde değerlendirilmesini temennisi içerisindeyiz. Yapılacak çalışmalarla, öğrencilerimizin Türkiye çapında önemli başarılar sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber 794 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi