Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kazmaca Köyünde Gençlik Merkezi Çoşkusu

Kazmaca Köyünde Gençlik Merkezi Çoşkusu

Tarih 07 Aralık 2018, 02:09 Editör PINAR YILMAZ

Kazmaca Köyünde Gençlik Merkezi Çoşkusu

Kazmaca Köyünde Gençlik Merkezi Çoşkusu Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Merkezim Her Yerde’’ ve ‘’Gençlerin İyilik Ağacı’’ projeleri ile Gençlik Merkezimize uzak mahallerde yaşayan gençlerimize faaliyet ve projelerimizi anlatmak, daha çok gence ulaşmak ve iyiliklerin yayılması amacı ile Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince, Kazmaca İlk ve Ortaokulu’na 28 Kasım 2018 tarihinde Gençlik Liderleri ile Topluma Hizmet Uygulamaları dersi alan üniversiteli gençler tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinliğimiz çerçevesinde kardeşlerimize Gençlik Merkezlerinin akademi çalışmaları ve kulüp faaliyetlerine katılımları sağlandı. Okul bahçesinde minik kardeşlerimizin iletişim becerilerinin gelişmesi ve kendi yeteneklerini keşfetmesi adına çeşitli eğitsel oyunlar oynatıldı. Daha sonra kulüp faaliyetlerimizden ebru sanatı ve akıl oyunları tanıtıldı. Ayrıca Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında ana sınıfı öğrencilerimize Genç Dönüşüm projesinde toplanan kalem setleri ve bir takım hediyeler verilerek yüz boyama ve oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yapmış olduğu açıklamada ‘’Gençlik Merkezlerimiz; gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Gençlik Merkezlerimizde düzenlenen birçok faaliyet ve projelerle ilimizde gençlerimize hizmet vermektedir. Özellikle ‘Merkezim Her Yerde’ ve ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projeleri kapsamında Gençlik Merkezlerimiz gençlerimiz ulaşma çabasında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli manevi değerlerine sahip çıkan şuurlu bir gençlik yetiştirmek için faaliyetlerine aralıksız devam edecektir’’ dedi.

Bu haber 838 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi