Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE ÇÖKÜNTÜ SONRASI SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

KIRIKKALE DE ÇÖKÜNTÜ SONRASI SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

Tarih 19 Aralık 2018, 00:14 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE ÇÖKÜNTÜ SONRASI SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK

ÇÖKÜNTÜ SONRASI SU KESİNTİSİ YAŞANMAYACAK Kırıkkale Kayseri yolu üzerinde yapımı muammaya dönen köprünün yapımının uzaması ve son zamanlardaki aşırı yağışlardan dolayı yolda çökme meydana geldi. Bağdat Köprüsü'nde yan yol dolgusunda yaşanan çökme sonrası sosyal medya hesaplarından su borusunun patladığı, su kesintisinin yaşanacağı iddiaları ortaya atıldı. Belediye yönetimi bu iddiaların asılsız olduğuna dikkat çekerek çökme sonrası arıtma tesisine giden kanalizasyon sisteminde sorun yaşandığını, herhangi bir su kesintisinin sözkonusu olmadığını belirttiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'da belediye ve karayolları ekiplerinin ortak çalışma halinde bölgede çalıştıklarını ifade etti. CHP Milletvekili Ahmet Önal'da bölgeye gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç'ten bilgi aldı. Yaklaşık 3 ay önce harfiyatı yapılan köprü inşaatının parasızlık nedeniyle yapılamaması ve çukurun yağışlardan dolayı Toprak kaymaları meydana gelmesinden dolayı yolda büyük bir çöküntü meydana geldi. Aşırı yağışların neden olduğu yol çökmesi nedeniyle Kırıkkale Kayseri yolu trafiğe tamamen kapatılırken Yahşihan mevkiinden yolun akışı sağlandı. Müteahhit firma ve karayolları, Kırıkkale Belediyesi’nin araçlarıyla yolun bir an önce trafiğe açılması için Yaklaşık 4 saattir çalışmalar devam etmekte. Yolun tekrar trafiğe açılması için iş makinaları Hummalı bir çalışmaya devam ediyor. Köprü inşaatının ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

Bu haber 870 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi