Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DOĞA KORUMADAN YABAN HAYATA YEMLEME DESTEĞİ

DOĞA KORUMADAN YABAN HAYATA YEMLEME DESTEĞİ

Tarih 19 Aralık 2018, 00:29 Editör PINAR YILMAZ

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR KIRIKKALE ŞUBE EKİPLERİ TARAFINDAN YABAN HAYATA YEMLEME DESTEĞİ VERİLDİ

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR KIRIKKALE ŞUBE EKİPLERİ TARAFINDAN YABAN HAYATA YEMLEME DESTEĞİ VERİLDİ İlimizin yüksek kesimlerinin kar örtüsü ile kaplanması sonucunda doğada bulunan yaban hayvanlarının yem ihtiyacının karşılanması hasıl olmuştur. Şube Müdürlüğümüz tarafından kanatlı hayvanların yem ihtiyacını karşılamak amacıyla 12.12.2018 tarihinde Denek Dağında şube müdürlüğümüz personeli ve Fahri Av Müfettişimiz Benzer TÜRE'ninde katılımıyla doğaya dane yem bırakılmıştır. Kar yağışına paralel olarak yemleme çalışmalarımıza devam edilecektir. Doğaya yem takviyesi yapmaya devam ediliyor Doğaya yem takviyesi yapmaya devam ediyoruz. 11.12.2018 tarihinde kanatlı yaban hayvanları için dane yem bırakılmış idi. 14.12.2018 tarihinde kar yağışının durmasıyla birlikte doğada bulunan yırtıcı hayvanların beslenmesi amacıyla et ve türevlerinden oluşan yem takviyesi yapılmıştır. Yemleme çalışmalarımıza ve av koruma ve kontrol çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edilecektir.

Bu haber 860 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi