Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TEKSTİL FABRİKASI'NDA KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK

TEKSTİL FABRİKASI'NDA KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK

Tarih 04 Ocak 2019, 17:27 Editör PINAR YILMAZ

TEKSTİL FABRİKASI'NDA KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK

TEKSTİL FABRİKASI'NDA KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Nuh Dağdelen il başkanlığında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanlığında ki toplantıda Can, gündeme dair açıklamalarda bulundu. YENİ İYİLEŞTİRMELER Basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Can, Vali Yunus Sezer ile Diyanet İşleri Başkanı ve Adalet Bakanını ziyaret ettiklerini, Diyanet İşleri Başkanı ile Yenişehir'de yapılacak olan cami ve külliye hakkında konuştuklarını belirtti. Kırıkkale'ye yapılacak yatırımlar konusunda takipçi olduklarını belirten Can, yeni yatırımlar noktasında da talepkar olduklarını kaydetti. Son dönemlerde ülkemiz ekonomisi üzerine oynanan oyunların iktidarları tarafından bozulduğuna dikkat çeken Can, 2019 itibariyle yeni ekonomik iyileştirmelerinde gerçekleşeceğini ifade etti. BAHŞILI'DA Kİ TEKSTİL FABRİKASI Bahşılı'da ki tekstil fabrikası ile ilgili sıkıntılara da değinen Can, fabrikada faaliyet gösteren Delta Tekstil adlı işletmenin Bahşılı Belediyesi ait yeri ihale sonrasında aldığını hatırlatarak "Belediye ihale süresi sonrasında yeniden ihaleye çıkmış. Bu ihaleyi de başka bir firma almış. Mevcut firma ihale iptal davası açmış. Orada bizi ilgilendiren kimin aldığı değil çalışanların ekmeklerine halel gelmemesidir. Bu noktada biz üzerimize düşeni yaptık. Vali bey konuya el attı. İki tarafı buluşturdu. Bir takım öneriler var. Önümüzde ki günlerde sonuca bağlanır. Önemli olan kim devam ederse etsin orada çalışan kardeşlerimizin hiçbiri ekmeklerinden olmayacaklar. Hatta ek olarak 100 kişilik bir istihdam sağlanacak."açıklamasında bulundu.

Bu haber 796 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi