Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Yunus Sezer Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Vali Yunus Sezer Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Tarih 11 Ocak 2019, 01:15 Editör PINAR YILMAZ

Vali Yunus Sezer Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu.Öyle projeler anlattı ki kahvaltı basın toplantısına döndü.

Vali Yunus Sezer Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu KIRIKKALE-(10.01.2019) Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Polis evinde düzenlenen programda çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Vali Sezer, basın mensuplarının bir şehrin hafızası olduğunu belirterek gazetecilerin aynı zamanda şehrin hafızasını geleceğe taşıma misyonunu da üstlendiğini kaydetti. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ve toplumun her yerinde olmayı gerektirdiğine işaret eden Vali Sezer “ Özellikle yerel basın bunu çok daha zor şartlarda ve çok daha kıt imkânlarla yerine getirmeye çalışıyor. Bu bakımdan kendilerine müteşekkiriz” dedi. Vali Sezer’in konuşmasının ardından, merhum basın mensupları anısına hazırlanan slayt gösterisi yapıldı.Duygusal anların yaşandığı slayttın ardından Vali Sezer, ailelerine ve yakınlarına plaket takdim etti. Programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vali Sezer, İlimizin Türkiye’nin en huzurlu şehirleri arasında olduğunu vurgulayarak 2018 yılı içerisinde Emniyet ve Jandarma birimlerimiz tarafından gerek il bazında gerek yurt çapında örnek teşkil eden başarılı çalışmalar yaptığını dile getirdi. Vali Sezer ayrıca Asayiş, Narkotik ve Terör suçlarıyla yapılan mücadelenin yanı sıra Trafik Terörü ile yürütülen mücadele ve 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde planlanan yatırım ve projelerin durumu hakkında da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Programın ardından Vali Sezer, gazetecilere günün anısına hediye takdim ederek toplu fotoğraf çekildi. Medya ve Gazeteciler cemiyet başkanı Ercihan beyin organize ettiği vefat eden gazeteci arkadaşların slayt gösterisi ve fotoğraflarının ellere alınarak resim çekilmesi çok manidar bir hareket oldu.teşekkür ederiz. GAZETECİLER OLARAK VALİMİZİ KUTLUYORUM.ÖYLE PROJELER ANLATTI Kİ BİRARAYA MV.ADAYI,YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY DEDİK.AMA BUNU KIPTA İLE BAKARAK,TAKDİR EDEREK DEDİK.İNŞALLAH O PROJELERİN ÇOĞU OLMASADA YARISI HAYATA GEÇSİN KIRIKKALE BİR KIRIKKALE DAHA OLUR İNANCINDAYIZ.

Bu haber 856 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi