Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBİMAŞ Yönetim Kurulundan Gazeteci Yaman a jest

AYBİMAŞ Yönetim Kurulundan Gazeteci Yaman a jest

Tarih 12 Ocak 2019, 00:40 Editör PINAR YILMAZ

AYBİMAŞ Yönetim Kurulundan Gazeteci Yaman a jest

AYBİMAŞ Yönetim Kurulundan Gazeteci Yaman a jest AYBİMAŞ Yönetim kurulu ve Ayanoğlu kardeşler Gazeteciler günün de Ulusal Basın AA ve Yerel Basın haberci71.com site imtiyaz sahibi Kırıkkale nin ve İlçelerinin nabzını tutan fotoğraf arşiv çalışmaları arşivi ile takdir toplayan Ahmet Yaman a süpriz yaptılar. Yönetim kurulu Başkanı Erol Ayan,Personel Ticari ilişkilerden sorumlu müdür Ramazan Ayan,Muhasebeden sorumlu Hilmi Ayan kardeşlerin aldıkları karar ile 10 Ocak Dünya Gazeteciler gününü ve Aynı gün doğan Ahmet Yaman'ın yaş gününü üzerinde fotoğrafıda bulunan pasta suprizi ile kutladılar. Ramazan Ayan,Ahmet Abi sen ilimiz ve ilçemizin yetiştirdiği en ilkeli dürüst ve doğruları yazan gazetecimiz olarak gurur duyuyoruz.Firmamızın küçük bir bakkaldan büyük AVM ler serisine yükseldiği yolda hep yanımızda oldun.onun için hem hizmetlerini kutluyor hemde yaş gününü kutluyoruz.dedi. Erol Ayan da başarılar dilerim ,her zaman bizi destekledin seni unutmadık bizden biri gibisin dedi. Hilmi ayanda ,artık robertaj sırası sende hep sen bize mikrofon tutuyordun abi hadi bakalım duygularını alalım dedi. Ahmet Yamanda Gazetecilikte 27, Fotoğrafçılıkta İse 44 Yıl Hep İnsanlık İçin Çalıştığını Aybimaş In Daha İyi Yerlere geldiğini ve büyümeye devam edeceğini ileterek teşekkür etti.

Bu haber 1555 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi