Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KANAL SİYASET CANLI YAYINLA BAHŞILI DA İDİ

KANAL SİYASET CANLI YAYINLA BAHŞILI DA İDİ

Tarih 01 Şubat 2019, 01:51 Editör PINAR YILMAZ

KANAL SİYASET CANLI YAYINLA BAHŞILI DA SİYASETİN NABZINI TUTTU.

KANAL SİYASET CANLI YAYINLA BAHŞILI DA Kırıkkale nin Yerel fakat 10 binlerce tıklama ile sevilen kanalı canlı yayınla Bahşılı da seçimin nabzını tuttu. Kanal siyaset Kurucu Müdürü İbrahim Yaman ve ekibi Canlı yayın sistemi ile Bahşılı AK Parti Belediye Başkan adayı R.Zafer Tekin le robertaj yaparak projelerini anlattı. Kanal Siyaset siyasetin dengelerini test etti. Başkan Adayı Tekin Kızılırmak üzerinde,Kayalık bölgedeki projeleri,Sahil boyuna yapacağı çok önemli projelerle yapacaklarını bir bir anlattı. Daha yapacağım projelerin geri kalan kısımlarını sonraki canlı yayınla yapacağımız katılımlarda anlatacağım dedi. Programa Kanal Siyasetin Bahşılı ekibi Yılların Gazetecisi AA muhabiri haberci71 sitesi koordinatörü Ahmet yaman,kanal siyaset teknik bakım ve muhabiri Hasan Alsancak,baş kameraman ve teknolojik gelişmeleri takip koordinatörü Kaan Yaman ve Kanal siyasetin diğer ekipleri hazır bulundu.

Bu haber 1394 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi