Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CERAN SANAT ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YARIŞMADA OYLARINIZI BEKLİYOR

CERAN SANAT ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YARIŞMADA OYLARINIZI BEKLİYOR

Tarih 16 Şubat 2019, 02:01 Editör PINAR YILMAZ

CERAN SANAT ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YARIŞMADA OYLARINIZI BEKLİYOR

CERAN SANAT ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YARIŞMADA OYLARINIZI BEKLİYOR Kurulduğu günden beri hep müzik arenasında söz sahibi olan Ceran sanat merkezi öğrencileri Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışmasına iki öğrenciyle katılıyor. Ceran sanat öğrencilerine Kırıkkale nin desteğini bekliyor. Piyano eğitimi alan,Şevket Bera Boncuk ve Yiğit Yiğitcan Ulusal yarışmada Kırıkkale yi temsil etmenin gururunu yaşıyor. Sezgin Ceran ise şunları söyledi. Sanat merkezimiz olarak 13 yaşa kadar bir çok enstrümanda Türkiye nin her yerinden katılam sağlayan genç yeteneklere Kırıkkale den de Ceran Sanat ın yetiştirdiği iki öğrencimiz katılıyor.Yarışma formatı gereği %40 izleyici oyu ile belli olacak dereceler için Ceran Sanat öğrencileri Kırıkkale nin desteğini bekliyor. oy kullanmak için www.ugy-istanbul/aplication/820 ve www.ugy-istanbul/aplication/853 linklerinden izleyici olarak üye olup oy kullanabilirsiniz.maddi bir külfeti yoktur.Haydi Kırıkkale desteklerinizi bekliyoruz.dedi.

Bu haber 886 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi