Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SALON ATLETİZM BALKAN ŞAMPİYONASI VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

SALON ATLETİZM BALKAN ŞAMPİYONASI VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Tarih 22 Şubat 2019, 11:32 Editör PINAR YILMAZ

SALON ATLETİZM BALKAN ŞAMPİYONASI VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

SALON ATLETİZM BALKAN ŞAMPİYONASI VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ Türkiye Atletizm Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan U20 ve Büyükler (Bayan/Erkek) Türkiye Şampiyonası 02 Şubat – 03 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenmiştir. İlimiz sporcularından Semra Karaslan 800mt. Büyük bayanlar kategorisinde 28 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu olmuş ve 16 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına İlimiz adına Ülkemizi temsil etme hakkına sahip olmuştu. Yine Erkekler U20 800mt. ve 1500mt. kategorilerinde sporcumuz Mehmet Körpe her iki kategoride de Türkiye Şampiyonu olarak 10 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 1500mt. Balkan Şampiyonasına İlimiz adına Ülkemizi temsil etme hakkını elde etmişti. 10 Şubat tarihinde İstanbul’da yapılan U20 1500mt. Balkan Şampiyonasına Erkekler kategorisinde İlimiz adına Ülkemizi temsilen katılan Sporcumuz Mehmet Körpe Şampiyonada ikinci olurken, Bayanlar kategorisinde 16 Şubat’ta yapılan Şampiyonaya katılan Sporcumuz Semra KARASLAN altıncı olmuştur. Ayrıca, 17 – 18 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen U18 3000mt. Bayanlar Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen katılan Sporcumuz Emine Eryılmaz şampiyonada Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan yaptığı açıklamda; sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sonuç ne olursa olsun İlimiz adına Ülkemizi temsil etmeleri ayrı bir gurur verici tablodur. Gönül isterdiki Balkan Şampiyonu olmak ancak nasip değilmiş ama bu başaramayacakları anlamına gelmez. 7 gün 24 saat açık olan tesislerimizde antrenörlerimiz eşliğinde çok çalışıp başka şampiyonalara katılacaklar. İnanıyorum daha nice şampiyonlukları hem kendileri yaşayacaklar hem de İlimize yaşatacaklardır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin tüm branşlardaki sporcularımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Balkan Şampiyonasına katılan sporcularımızı ve 17-18 Şubat tarihinde İstanbul’da yapılan Kızlar 3000mt. Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen katılan ve Türkiye Üçüncüsü olan Sporcumuz Emine Eryılmaz’ıda tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum dedi.

Bu haber 816 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi