Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KARAAHMETLİ TABİAT PARKINA NEDEN KİLİT VURULDU

KARAAHMETLİ TABİAT PARKINA NEDEN KİLİT VURULDU

Tarih 22 Şubat 2019, 12:41 Editör PINAR YILMAZ

KARAAHMETLİ TABİAT PARKINA NEDEN KİLİT VURULDU

KARAAHMETLİ TABİAT PARKINA NEDEN KİLİT VURULDU Kamuoyunda Son yılların en önemli yatırımı olarak görülen fakat Ankara 9.orman bölge müdürlüğünün birden bunu kar marjına çevirme sevdası veya devlete para kazandırma fikri ters tepti. İhaleye giren Ankaralı firma bu tabiat parkını herhalde para makinesi lunapark zannetti.Kapılara suriye li Türk çeyi bilmeyen adamlar koyarak gelen müşterileri de kaçırdı.oysa burada Türkiye nin 40 vilayetinden gelen Olta Balıkçılığı dernekleri yarışmalar yaparak reklamını yapıyordu.İl den gelen öğrencilere uçurtma şenlikleri hafta sonları insanların piknik ve dinlenme merkezi gibi olmuştu.Beş aydır bu Park neden kilitli yazık değilmi,Ağaçlar kurumaya,çöpler çoğalmaya ve hırsızlar dadanmaya başlamış,çünkü sahipsiz gibi bırakılmış kendi haline. Çevrte halkı ve Ankara dan gelip geri boş dönenlerde hem üzülüp hemde tepki göstermeye başladılar. Karahmetli muhtarı da yazık eğer böyle kalacaksa muhtarlığımıza versinler ben bekçi ve temizlikçi tutar bakarım diyor. Değerli Valimiz bu durumlardan sizi haberdar ediyoruz,ilgileneceğinizi de biliyoruz.Çünkü sizim Çeşnigir Kanyon piknik alanı ve Aile parkına burayı da dahil ettiğinizi duyduk sevindik. Bu Baharla birlikte tekrar eski günlerine kavuşacağını umuyoruz.

Bu haber 782 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi