Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Anadolu Lisesi öğrencileri  Regaip Kandili etkinliği düzenledi.

Anadolu Lisesi öğrencileri Regaip Kandili etkinliği düzenledi.

Tarih 08 Mart 2019, 03:11 Editör PINAR YILMAZ

Anadolu Lisesi öğrencileri Regaip Kandili etkinliği düzenledi.Nur cami önünde kendi yaptıkları helvaları ikram ettiler.

Anadolu Lisesi öğrencileri, Regaib Kandili etkinliği düzenledi. Nur Cami önünde düzenlenen etkinlikte Okul müdürü Hatice Özdemir, gazetecilere,Regaip ayının ilk cuma günü gecesine Regaip denir.Regaip kelime anlamı ,herhangi bir şeyi istemek,arzulamak anlamına gelir.Yüce Allahın,rahmet,bağış ve yardımlarının dağıtıldığına inananlar.Regaip gecelerinde dua etmek,tövbe ve istiğfarlarda bulunmak,bu geceyi çeşitli ibadetlerle geçirmek kabul görmüştür.şeklinde belirterek devam etti. Regaip gecesi münasebetiyle, "Meslek Liseliler Mahalleye Açılıyor Projesi" kapsamında okulumuz yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğretmenleri Filiz Öztürkmen ile Sibel Özçam ve öğrencileri hazırlamış oldukları helvaları Nur cami önünde öğle namazı ardından halka dağıtmıştır.bu tür manevi ve dini günlerimizde etkinliklerimiz devam edecektir dedi. Öğrencilerin bu şekilde manevi değerleri öğreniyor olması ve değerlerine sahip çıkması ise vatandaşları duygulandırdı. çoğu vatandaşlarımızda okul idarecilerini kutlayarak teşekkür etti.

Bu haber 855 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi