Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşili Ilçe Müftülüğünden  Camii de bayanlara,12 Mart İstiklal marş konferansı

Bahşili Ilçe Müftülüğünden Camii de bayanlara,12 Mart İstiklal marş konferansı

Tarih 13 Mart 2019, 02:19 Editör PINAR YILMAZ

Bahşili Ilçe Müftülüğü Camii de bayanlara,12 Mart İstiklal marşının KABULU KONULU KONFERANS VERDİ

Bahşili Ilçe Müftülüğü Camii de bayanlara,12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u anma programı düzenledi Bahşili İlçe Müftülüğü tarafından "Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum" konulu konferans düzenlendi. 2019 Salı günü Hüseyinonbasi Caminde Kırıkkale İl Vaizlerinden Ayse ELİAÇIK tarafindan "Gecmisten Gelecege Kadin ve Toplum"konulu Konferans verildi. İlçe Müftüsü Ahmet ALTACI açılîş konuşmasında Bahşili halkına katılımlarından dolayı teşekkür ederek "Bizler her zaman doğru dini bilgiyi halkımıza ulaştırmak için halkın yanında olduklarını, halka hizmet için burada bulunduklarını, yarının gençlerini bu günün annelerinin yetiştirdiğini, yarınlara güvenle bakabilmek için İmanlı nesle ihtiyaç olduğunu bunuda yetiştirecek olanlar siz elleri öpülesi anneler olduğunu aynı zamanda İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılını kutladığımız bugünde Akifin "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırtmasın" sözlerini ifade etti". Daha sonra programa katılan üç Şehit annesine Kur'an-Kerim hediye edildi. İl vaizesi Ayşe ELİAÇIK'ın Kur'an Tilavetiyle başladı, Ilâhilerle devam edildi. "Geçmisten Gelecege Kadın ve Toplum"konulu Konferans verdi. Dua edilerek program sona erdi. Program çıkışında katılanlara ikramda bulunuldu. Katılımlarından Bahşili halkına teşekkür ederiz.

Bu haber 784 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi