Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Geraldine Saran İlkokulu ilkokullar arası Futbol turnuvası düzenledi.

Geraldine Saran İlkokulu ilkokullar arası Futbol turnuvası düzenledi.

Tarih 13 Mart 2019, 12:55 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale İl Milli Eğitim müdürlüğünün organize ettiği Geraldine Saran İlkokulu nun düzenlediği Futbol turnuvası başladı.

Kırıkkale İl Milli Eğitim müdürlüğünün organize ettiği Geraldine Saran İlkokulu nun düzenlediği Futbol turnuvası başladı. Geraldine Saran İlkokulu projesi Olarak İl milli Eğitim müdürlüğünün himayelerinde ,İl Emniyet müdürlüğünün saha desteği ile başlayan turnuvaya 11 okulun katılacağı ve 3 katagoride yapılacağı 12 mart ta başlayıp 10 Nisan polis gününde final maçı ile sona ereceği belirtildi. Başlama düdüğü ile ilk başlama topunu oyuna sokan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve İl Milli eğitim müdürü Yusuf Tüfekçi bütün okullara başarılar diledi. turnuva sonunda kupaların ve madalyaların törenle verileceği iletildi. Gülnihal Akyürek in Müdürlüğünü yaptığı Geraldine Saran İlkokulu olarak başlatılan Turnuvanın sağlıklı ve centilmence devam etmesi,öğrenciler arasında sporu,kardeşliği ve birlik beraberliği pekiştirmek,öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlama, sevgi ve saygı çerçevesinde spor yapma bilincinin oluşturma, polis çocuk ilişkisini güçlendirme, polise güven duygusu aşılama, çocukların sağlıklı ve dinamik yetişmesine katkıda bulunma amaçlanmak olduğu iletilerek başarılar dilendi.Okulun bu tür sosyal aktivitelere devam edeceği belirtildi.Ayrıca İl Emniyet müdürüne,İl Milli Eğitim müdürüne ve katılan bütün okulların idarecileri ve öğrencilerine teşekkür edildi.

Bu haber 2789 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi