Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Keskin de sürek avında 239 yaban domuzu vuruldu.

Keskin de sürek avında 239 yaban domuzu vuruldu.

Tarih 14 Mart 2019, 01:06 Editör PINAR YILMAZ

Keskin de sürek avında 239 yaban domuzu vuruldu.

Keskin de sürek avında 239 yaban domuzu vuruldu. Doğa Koruma ve milli Parklar (DKMP) şube müdürlüğü denetiminde talep üzerine düzenlenen sürek avında 2018 ve 2019 mart ayına kadar 239 adet Domuz vurulduğu bildirildi. Keskin Kara ve Su Avcıları yaşatma ve koruma derneğinin 108 avcısının kayıtlı olduğu her sene sürek avı yapıldığını ileten Dernek Başkanı Hacı Benzer Türe şu açıklamayı yaptı. Faaliyetlerimiz DKMP Şube müdürlüğünün uygulamış olduğu av korumalarında yardımcı olmak fahri müfettiş olarak keskin ve çevresinde bireysel koruma görevi yapmak,ilçemiz sınırları içerisinde doğal yaşam alanlarını ve yaban hayatlarının devamlılığını sağlamak için gerekli çalışmalarını yapmaktır. 2019 mart ayı itibariyle derneğimize belgeli kayıtlı Avcı üye sayısı 108 dir.Bu avcıların yıllık vize işlemlerini ve gerekli evrak işlemlerini derneğimiz tarafından yapılmaktadır. 2019 Mart ayına kadar ilçemiz ve köyleri tarafından yapılan talepler üzerine 6 defa sürek avı düzenlenmiştir. DKMP şube müdürlüğü denetiminde tarım il müdürlüğünün bilgisi dahilinde 6 kere düzenlenen sürek avında 239 adet yaban Domuzu vurulmuştur.Derneğimiz olarak keskin sınırları içerisinde kalan alanlarda avcılarımızın kurallara uyarak,limitlere uyarak,düzenli bir av yapmalarını sağlamak için derneğimiz her zaman çalışma içerisindedir.Bizim için kurallar ve yaban hayatını korumaktır.dedi.

Bu haber 840 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi