Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılında Fener Alayı Coşkusu

Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılında Fener Alayı Coşkusu

Tarih 20 Mart 2019, 02:35 Editör PINAR YILMAZ

Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılında Fener Alayı Coşkusu

Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılında Fener Alayı Coşkusu 19.03.2019 KIRIKKALE-(18.03.2019) Kırıkkale ’de, 18 Mart Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğg.Selami Aslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın öncülüğünde, ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile marşlar söyleyerek ilerleyen grup, tekrar yürüyüşün başlangıç noktasına geldi. Vali Sezer, yürüyüş sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de geleneksel hale gelen fener alayı ile bütün şehitleri ve kahraman gazileri şükran ve minnetle andıklarını söyledi. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yılını etkinliklerle kutladıklarını belirten Sezer, şöyle konuştu: "Belediyemizin bu yıl beşincisini düzenlediği fener alayında tüm halkımızla birlikte olduk. Binlerce Kırıkkaleli vatandaş, Çanakkale ruhuna ve şehitlerimize sahip çıkıyor. Müthiş bir manevi atmosfer vardı. Binlerce Kırıkkaleli vatandaşlar şehitlerine vefa yürüyüşünde bir araya geldi. İnşallah yürüyüşümüz bundan sonraki yıllarda da devam edecek." Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda son bulan Fener Alayı’nın ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi Mehteran takımı konser verdi.

Bu haber 776 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi