Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MASA TENİSİ OKCULUK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

MASA TENİSİ OKCULUK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Tarih 05 Nisan 2019, 09:31 Editör PINAR YILMAZ

MASA TENİSİ OKCULUK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

MASA TENİSİ OKCULUK MÜSABAKALARI SONA ERDİ Okul Sporları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı kapsamında 02 – 03 Nisan tarihinde düzenlenen Küçükler ve Minikler Kız/Erkek Masa Tenisi müsabakaları sona erdi. Küçük raketlerin kıyasıya yarıştığı masa tenisi müsabakalara 16 okuldan 64 sporcu katılmıştır. Dereceye giren sporcuların ödül töreni 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlendi. 2 gün süren müsabakalara ilginin yoğun olduğu görüldü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2018-2019 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçükler ve minikler Masa Tenisi müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Bu müsabakalarda dereceye girerek grup müsabakalarına katılacak olan sporculara başarılar dilediğini belirtti. Müsabakalarda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize, sporcularımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimize teşekkür ederim dedi. OKUL SPORLARI OKÇULUK MÜSABAKALARI SONA ERDİ 2018-2019 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okul Sporları Okçuluk müsabakaları sona erdi. 02 Nisan 2019 tarihlerinde 18 okuldan toplam 33 sporcunun katılımı ile Yahşihan Yenişehir Spor Kompleksinde düzenlenen Okul Sporları Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları renkli ve bir o kadarda çekişmeli görüntülere sahne oldu. Yahşihan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Yıldırım ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2018-2019 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan Okçuluk müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Okçuluğa olan ilginin her gün bir kat daha arttığını belirten Yıldırım, Bu müsabakalar da dereceye girerek grup müsabakalarına katılacak olan sporcularımıza başarılar dilerim. Emeği geçen antrenörlerimize, sporcularımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelimize teşekkür ederim dedi.

Bu haber 1180 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi