Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GERALDİNE SARAN İLKOKULU YIL SONU ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

GERALDİNE SARAN İLKOKULU YIL SONU ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Tarih 04 Mayıs 2019, 15:05 Editör PINAR YILMAZ

GERALDİNE SARAN İLKOKULU YIL SONU ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

GERALDİNE SARAN İLKOKULU YIL SONU ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ Kültür Müdürlüğü salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. misafirlere hoş geldiniz diyen okul müdürü Gülnihan Akyürek ise konuşmasına şöyle devam etti,değerli misafirlerimiz ailelerimiz hoş geldiniz.biz bugün geraldine saran ilkokulu olarak çok mutluyuz,çok heyecanlıyız.sizlere hem eğlenceli müzikli gösteriler,hem de Türkçemize,dilimize,gelenek ve göreneklerimize,oyunlarımıza,Türkülerimize sahip çıkmamız gerektiğini vurgulayan bir program hazırladık.Çünkü Milli eğitim bakanımızın da dediği gibi Türkçe bizim dil bayrağımız,Türkçe bizim ana sütümüz. Okulumuzun çok başarılı geçen bu yılında,yaptığımız sanatsal,kültürel ve sportif faaliyetler,elde edilen başarılar bölgede ses getirdi.Başarılı geçen yılımızın gelecek eğitim yıllarında ,çalışmalarımızda bize destek olan milli eğitim müdürlüğümüze,müdür yardımcımıza,öğretmenlerimize,tüm okul personelimize ve tabiki siz değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. heyecanla gösteriye başlamayı bekleyen çocuklarımızın heyecanını sevgi ve alkışlarınızla destekleyiz.teşekkür ederim,iyi seyirler. Anasıfının gösterisi heyecanla izlendi. Trabzon yöresi Halk oyunları alkışlar arasında izlendi,ardından birinci sınıfların gösterisi sunuldu. Anadolu dan geldik gösterisinde ise Ailelerin heyecanı iyice arttı,alkışlarla geraldine okulunun da çocuklarının neler öğrendiğini zevkle seyrettiler. dördüncü sınıfların gösterisi ile okul korosu güzel Anadolu Türküleri ile sona erdi. Personelin gurur tablosu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber 2258 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi