Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yazar Silsüpür OĞUZLAR kitabının imza gününde Kırıkkale de idi.

Yazar Silsüpür OĞUZLAR kitabının imza gününde Kırıkkale de idi.

Tarih 09 Mayıs 2019, 14:50 Editör PINAR YILMAZ

Yazar Silsüpür OĞUZLAR kitabının imza gününde Kırıkkale de idi.

Yazar Silsüpür OĞUZLAR kitabının imza gününde Kırıkkale de idi. Medya ve Gazeteciler cemiyeti olarak yazarlarımıza ayrı bir önem verdiğimiz aşikardır. Gerçekten Ülkemizin Türklerin Tarihinin ne kadar önemli olduğunu bütün Dünyada köklerimizin olduğunu biliyoruz.Oğuzlar kitabının kapsamlı baskısını çıkaran Selçuk Silsüpür'le bir söyleyişi gerçekleştirdik.bize neden kapsamlı olarak tekrar oğuzlar kitabı gerektiğini anlattı. Silsupur,13 yılda tamamlanan Oğuzlar kitabının ünlü tarihçi Faruk Sümer'in Oğuzlar kitabından sonra, en kapsamlı ikinci Oğuzlar kitabı olduğunu belirtti.Selçuk Silsüpür bu Oğuzlar kitabında 2720 Kaynakça dan yaralandığını ve çok büyük fedakarlıklarla bu eserini hazırladığını belirtti. Oğuzlar kitabında Oğuzlar ' in kökeni,Türkmenler ve Yörükler hem tarih hem de kültür yönüyle incelendi ayrıca Oğuzlar in Beydili Boyu ile Cerid Oymağı da hem tarih hem de kültürel yönüyle incelenerek bu kitaba ilave edildi. Selçuk Silsüpür OĞUZLAR kitabı ile beraber hazırladığı M.Riza Bey kitabını da imza kampanyası ile görücüye çıkararak Kırıkkale lilerle buluşturdu. Podıum Avm girişinde okurları ile buluşan Silsüpür ,Haberci71 haber sitemiz imtiyaz sahibi Ahmet Yaman ile bir araya gelerek Haberci71 sitesine şu açıklamayı yaptı. Ahmet Bey 2006 yılında başladığım yazarlık çalışmama 13 yılda 5 kitap ve 165 tane de makale sığdırdım.Yeni Oğuzlar kitabımızda Türkmenler ve Yörükler 24 Oğuz Boyu olarak en ince ayrıntılarına kadar incelendi ve Anadolu'nun bütün bölgelerine dağılımlarını bu kitapta gerçekleştirdik.Ayrıca Mehmet Rıza Bey kitabımızda ilk Oğuzlar kitabının son bölümünü teşkil ediyordu.Okuyucudan gelen yoğun istek üzerine M. Rıza Bey bölümünü geliştirerek ayrı bir kitap haline getirdik bu kitap katıldığımız kitap fuarlarında en çok satın alınan ve beğenilen bir kitap oldu. Bir yazar olarak bu durum bizi çok mutlu etti.M. Rıza Bey kitabı Merhum TBMM 1.donem Kırşehir Milletvekili Amcamız M. Rıza Beyin Milli Mücadele Döneminden Cumhuriyetin kuruluşuna kadar ki mücadelelerini anlatan çok önemli bir kitaptır.Bu kitapta Cumhuriyetimizin kuruluşundaki bilinmeyen bir çok konuyu çok yönlü bir artırmayla okuyucularımıza sunduk. Yazar Silsüpür, Ahmet kardeşim benim kadim dostumdur.hem Anadolu Ajansı hem Medya ve Gazeteciler cemiyeti yönetimi ile haberci71 haber sitesinde,Kanal Siyaset koordinatörü olarak bizim çalışmalarımızı okuyucuya ulaştırdı. Basın olarak her zaman bize destek verdi.Kendisine teşekkür ediyorum.dedi.

Bu haber 978 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi