Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİ SEZER BAHŞILI YEŞİLKÖY MAHALLESİNDEKİ ŞAHİN TEPESİNİ İNCELEDİ

VALİ SEZER BAHŞILI YEŞİLKÖY MAHALLESİNDEKİ ŞAHİN TEPESİNİ İNCELEDİ

Tarih 21 Mayıs 2019, 01:39 Editör PINAR YILMAZ

VALİ SEZER BAHŞILI YEŞİLKÖY MAHALLESİNDEKİ ŞAHİN TEPESİNİ İNCELEDİ

VALİ SEZER BAHŞILI YEŞİLKÖY MAHALLESİNDEKİ ŞAHİN TEPESİNİ İNCELEDİ vali yunus sezer ve beraberindeki heyet bugün önce Bahşılı mesire alanındaki kamelyaları ve talan edilen mekanı inceledi sonra ise Tüpraş ın Bağlı olduğu Belediyelerin aşırı vergi talebinden kurtulmak için devletin hazinesine bıraktığı 1 milyondan daha fazla ağaç bulunan Kartal tepesi çam ormanını ve şahin tepesini inceledi.önceden 1200 çalışanı olan Rafineri personeli ve site ailelerinin uğrak yeri olan içinde ceylan dahi bulunan ,tavşanlar,horozlar,köpek,süs tavukları ve gazlar bulunan,şahinlerin huzur içinde yuva yaptığı harika bir mesire piknik eğlence yeri idi.bahar şenlikleri,konser geceleri,nişan ve mini toplantıların yapıldığı harika bir yerdi. güzellikleri ve talan edilen kamelyaları,tesisleri gördükce ,Böyle bir yerden benim niye haberim yok,bir Allahın kulu buralardan neden bahsetmedi diye serzenişte bulunan vali Sezer kaymakam,orman ekibi ve özel idarecilere ultumasyon verdi. SİZE BİR HAFTA MÜHLET 'ben gelecek çarşamba buralara tekrar incelemeye geleceğim,yollar açılmış herşey düzene girmiş tam bir açıklama ve bilgi istiyorum .diyerek talimat verdi. googleden indirdikleri harita üzerinde bile Şahin tepesinin yerini tam işaretleyip gösteremeyen valiyi yanlış yere yönlendiren bu ormancılarla işiniz çok zoor sayın valim. Yeşilköy muhtarı Yaşar koç ve AA muhabiri Ahmet yaman ın müdahalesi ile doğru mekana yönlendirilen valimiz çok büyük çamları ağaçları gördükçe mest oldu.Harika bir yer dedi.buralar hakkında güzel düşüncelerim var dedi.

Bu haber 846 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi