Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulundan 2. grup mezuniyet töreni

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulundan 2. grup mezuniyet töreni

Tarih 31 Mayıs 2019, 01:40 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu iki grup olarak kep töreni ve yıl sonu programı düzenledi

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu iki grup olarak kep töreni ve yıl sonu programı düzenledi İkinci gün programı ise yine İl Kültür müdürlüğünde düzenlendi. program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı. Okul müdürü Şengül Doğan yaptığı anlamlı konuşmada şunları söyledi. Doğan,Şube müdürüm,saygı değer veliler, çocuklarımızla beraber hazırladığımız yıl sonu etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz.Çocuklarımızın minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltı ile tanıdık,onlara sevgi ile ana kucağımızı açtık.Çocuklarımızda sevginin karşılığını verdi. Mutluluğu birlikte paylaştık Eğitim hayatının ilk basamağı biz olduğumuz için ayrıca gururluyuz.sizlerden almış olduğumuz bu emanetleri sizlere teslim ediyoruz. Hayatları boyunca Öğrencilerimize sağlık mutluluk başarılı günler geçirmelerini diliyorum.iyi eğlenceler diyorum.diyerek konuşmasını tamamladı. program sunucusu Merve Saçal 'ın ilk gösteri anonsunu yaptığında ailelerin heyecanı iyice arttı. Rabia yıldırım öğretmenin inci taneleri sınıfı çiftetelli oyununu sergilerken salonun bütün ışıkları söndü mavi melekler gibi süzülen öğrenciler bol bol alkışlandılar. döndü saygılı ve merve saçal öğretmenlerin baloncuklar sınıfı ise Artvin yöresinin Atabari oyununu sergilediler. Zeybekler sahneye geldiğinde gururla heyecanlanan aileler Rabia yıldırım öğretmenin sınıfını izlediler. Döndü Saygılı ve Merve Saçal öğretmenlerin öğrencileri diplomalarını gururla aldılar.veliler öğretmenlerini unutmayıp çiçeklerini takdim ederken birde onur plaketi vererek günü taçlandırdılar. neler oluyor hayatta gösterisini ise Büşra ve Aslı öğretmenin minik eller sınıfı sundu.yine veliler öğretmenlerine çiçek takdim ettiler. sıra Rabia öğretmenin sınıfının gurur taplosu sınıfı diplomalarını aldılar.yine veliler öğretmenlerini çiçekle onurlandırdı. Derya Arslan ile Burcu Yerlikaya öğretmenlerin parlayan yıldızlar sınıfı Gaziantep yöresi halk oyunlarını sundular. Feray Boranlı öğretmenin sınıfı düş çocuğunun gösterisi ile bol bol alkış aldılar. Derya Arslan ve Burcu Yerlikaya öğretmenlerimiz gururla öğrencilerinin diplomalarını verdiler.Aileler yine öğretmenlerini unutmadı ve çiçekler vererek teşekkür ettiler. Melike Yılmazer öğretmenin uçan balonlar sınıfı Adıyaman yöresi halk oyunları ile sahne aldı. yine son diplomalarını almak üzere sahneye gelen Melike öğretmenin öğrencileri heyecanla diplomalarını aldılar.aileler öğretmenimizi çiçekle ödüllendirdi. Sunucu Merve öğretmenin anonsu ile okul müdürü Şengül Doğan folklor öğretmenleri Ferhat karaönçel ile Fatih Biçer e buket çiçek vererek teşekkür etti. Daha sonra Okul Müdiresi Şengül Doğan gösteriye katılan öğretmenlerine buket çiçeklerini vererek hepsine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Ailelerin güzel tepkileri ile program sona erdi.

Bu haber 1180 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi