Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZGÜR KOLEJİ’NDEN BAŞARIYA GÜLÜMSE SEMİNERİ

ÖZGÜR KOLEJİ’NDEN BAŞARIYA GÜLÜMSE SEMİNERİ

Tarih 31 Mayıs 2019, 03:24 Editör PINAR YILMAZ

ÖZGÜR KOLEJİ’NDEN LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE
“ BAŞARIYA GÜLÜMSE “ SEMİNERİ VERİLDİ.

ÖZGÜR KOLEJİ’NDEN LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE “ BAŞARIYA GÜLÜMSE “ SEMİNERİ VERİLDİ. edinilen bilgiye göre,Özgür Koleji'nin konferans salonunda verilen seminer,geçen sene ilk defa uygulanan LGS sisteminin bu yıl ikincisi düzenlenecek. Yenilenen sınav sisteminde öğrencilere iyi bir rehber olmak çok önemli. Sadece ders çalışmak değil, nasıl ders çalışılacağının da önemli olduğu LGS de, önemli unsurlardan biri de başarıya ulaşma yollarında motivasyonun hiç bozulmaması. Psikolog Ömer GÜÇLÜ’ nün konuşmacı olarak katıldığı seminerimiz okul müdürümüz Ali DOĞAN açış konuşması ile başladı. Okul Müdürü Ali DOĞAN öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşmada “ 2018-2019 eğitim öğretim yılının da, Bir yıldır yapılan LGS çalışmalarının sonuna gelindiğini” ifade etti. Başarının bir motivasyon ve süreklilik işi olduğunu belirten Ali DOĞAN “ Başarı yolunda sizi engellemeye çalışan dış etkenler mutlaka olacaktır. Böyle durumlarda is okulumuz ve eğitim koçlarımız sizin en önemli yardımcılarınızdır” dedi. Konuşmacı Psikolog Ömer GÜÇLÜ ise yaklaşık 1 buçuk saat süren seminerde öğrencilerin sınav öncesi ve sınav günü yapması gerekenler hakkında bilgi verdi. Özellikle sınavda zaman yönetimi, sınav öncesi kaygıyla baş edebilme üzerinde duruldu. Türkiye'de ve dünyada başarı öykülerinden bahsederek öğrencilerin hayallerindeki hedeflere ulaşmak için asla pes etmemeleri gerektiğini, sınavda istedikleri sonucu alamadıkları takdirde hayatın sonu olmadığını anlatan Dr. Gültekin, karşılıklı diyalog ve soru cevap şeklinde keyifli bir konferans olduğunu belirterek ,sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Bu haber 1178 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi