Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIZILAY BAHŞILI DA İFTAR VERDİ

KIZILAY BAHŞILI DA İFTAR VERDİ

Tarih 04 Haziran 2019, 09:23 Editör PINAR YILMAZ

KIZILAY BAHŞILI DA BİRLİK BERABERLİK İFTARI VERDİ

KIZILAY BAHŞILI DA İFTAR VERDİ Türk Kızılay ı artık ülkemizin de dışına taşıdığı İTİBAR VE GÜVENLE haklı gururumuz olmuş ve mazlumların,ihtiyaç sahiplerinin,yardıma muhtaçların hep yanında olduğunu ispatlamış ve Dünya cada önemsenmektedir. Bahşılı Kızılay Şubesi de İlçelerimiz arasında faaliyet gösteren Ramazan Bayramında beş mahalle beş köyde genel merkez tarafından gönderilen kuru gıda kolileri ve kavurma etin yanında farklı yardımlarla insanların yanında olmuştur.Ramazan aynın son gününde Bahşılı Kapalı Pazar yerinde İftar yemeği verdik. Şube Başkanı Barış Gümüşbaş da yapılan faaliyetin kısaca özetini açıklayarak şunları söylemiştir. Kızılay ımızın verdiği destekle Bahşılı da ihtiyaç sahiplerini muhtarlarımızın yardımları ile tespit ederek onlara gereken yardımları yapmış bulunuyoruz halada devam etmektedir. Bugünde Bahşılı da devamlı irtibatta olduğumuz aileleri ve ilçemizdeki insanları bir araya getirerek birlik beraberlik kardeşlik duygularını pekiştirip hoş sohbeti verdiğimiz bir iftarla sağladık.insanların yüzündeki güven ve huzuru görmek yapılan işin doğru olduğunu göstermiştir. Genel Merkezimizin kriterleri doğrultusunda çeşitli yardım ve faaliyetlerimiz devam edecektir. İftarımıza katılan bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Hüseyin Lüy hocama,Bahşılı AA muhabirine,teşekkür ediyorum.dedi.

Bu haber 873 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi