Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÜÇ KUPA ALDI.

KIRIKKALE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÜÇ KUPA ALDI.

Tarih 24 Haziran 2019, 15:15 Editör PINAR YILMAZ

ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK 3 KUPA ALDI.

ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KIRIKKALE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK 3 KUPA ALDI. 21.22 Haziran tarihlerinde Oryantiring Türkiye şampiyonasının Kırıkkale de yapılması Kırıkkale nin Gençlik ve spor müdürlüğü ve il milli eğitim müdürlüğünün koordineli çalışması ve spora verdikleri önemden kaynaklandığı aşikardır. Kent ormanı ve Köprüköy olmak üzere iki gün süren şampiyonada ise Kırıkkale İl Temsilciliğinin Oryantiring sporunu gençlere sevdirmesi ve büyük çaba göstermesinde başarıyı getirmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda derece yapan kulüplerin kupa ve madalya takdimine geçildi. Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan; bu tarz spor faaliyetlerini ilimizde yapmaktan çok memnun olduklarını belirterek katılan kulüplere ve sporculara teşekkür etti. Katılan kafileleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Çocuklarımızın zorlu arazide çaba ve gayretleri takdire şayandır. Müsabakalara katılan sporcuları birkez daha tebrik ederim. Karahan konuşmasının devamında Bu faaliyette emeği geçen başta Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz’e, İl Temsilcisine Kulüplere ve Antrenörlere ve ev sahibi Köprüköy muhtarı Mustafa Şahin e teşekkür ederim dedi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi yaptığı açıklamada; böylesine büyük bir Şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Müsabakalara katılan kafileleri en iyi şekilde ağırladığımızın inancındayız. Müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. müsabakalar sonunda Kırıkkale Oryantiring il temsilcisi İsmail Yahşi ye federasyon başkanı Hacer Akyüz plaket verdi. ayrıca Gençlik ve spor il müdürü Karahan a, İl Milli EĞİTİM MÜDÜRÜ TÜFEKÇİYE FEDERASYON BAŞKANI PLAKET VEREREK TEŞEKKÜR ETTİ. KIRIKKALE DE 10 YAŞ KIZLARDA VE 10 YAŞ ERKEKLERDE ÜÇ KUPA ALARAK ARTIK ORYANTİRİNGTE SÖZ SAHİBİ OLDUKLARINI GÖSTERDİLER. 10 YAŞ KIZLARDA İSE, 1.Gürler ilkokulu izcilik gençlik ve spor kulübü derneği, 2.Kırıkkale Anadolu Hilali gençlik izcilik ve spor kulübü derneği, 3.Balıkesir oryantiring ve doğa sporları kulübü olurken, 10 10 YAŞ ERKEKLERDE İSE, 1.Çorum Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, 2.Gürler ilkokulu izcilik gençlik ve spor kulübü derneği, 3.Pardus gençlik ve spor kulübü derece yaparak kupa ve madalyalarını almışlardır. İl Milli eğitim müdürü ve Gençlik ve spor il müdürlüğü ile oryantiring il temsilciliği üç kupa alan kulüplere teşekkür ederek başarılarının devamını isteyerek diğer okul ve kulüplerinde bu başarıyı beklediklerini ilettiler. ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASININ GENİŞ HABERİ YARİN YAYINLANACAKTIR.

Bu haber 1136 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi