Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Boks Milli Takım seçmeleri Gümüşhane de yapılacak

Boks Milli Takım seçmeleri Gümüşhane de yapılacak

Tarih 10 Temmuz 2019, 23:12 Editör PINAR YILMAZ

Boks Milli Takım seçmeleri Gümüşhane de yapılacak

Boks Milli Takım seçmeleri Gümüşhane de yapılacak Türkiye'nin 81 ilinden sporcuların katılımın sağlandığı Türkiye Üst Minik ve Genç erkekler Türkiye Boks Şampiyonası Gümüşhane de yapılacak 6 gün sürecek şampiyonanın sonucunda Milli Takım'a gidecek oyuncular belirlenecek. Edinilen bilgilere göre,Gümüşhane'de 13-17 tarihleri arasında Üst Minik ve Genç erkekler Türkiye Boks Şampiyonası Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak,Kırıkkale den İnan Gençlik Boks Kulübü şampiyonaya altı sporcu ile katılacak. Üst Minik ve Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası Gümüşhane'de yapılacak. 81 ilden 800 sporcunun katıldığı şampiyonaya Kırıkkale den katılan İnan Boks Kulübü Antrenörü Necati Karabaş, “Üst Minikler Türkiye Şampiyonası ilk defa bu sene katılacağız.Burada dereceye giren sporcularımız milli takımı oluşturacaktır. Avrupa Şampiyonası'nda Kırıkkale'yi temsil edecekler. “Ben bu tip turnuvaların, organizasyonların, Kırıkkale den sporcuların katılmasını ilimiz tanıtımı açısından da çok önemli buluyorum. Kırıkkale miz her yönüyle hem turizmde hem sporda hem kültürel etkinliklerde sürekli olarak ülkemizde layıkıyla gündeme gelen bir şehir olması için sürekli ekibimizle birlikte gayret içerisindeyiz. Ben burada bugün yapılan etkinlikte, bundan sonraki etkinlikte ve şampiyonadaki tüm müsabakalarda mücadele edecek sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Onlardan ülkemizi uluslararası arenalarda temsil edecek çok değerli sporcular çıkacağına inanıyorum, onlara başarılar diliyorum” diye konuştu. Şampiyonaya Kırıkkale İnan Boks Kulubünden 48 kğ da Cihan Yılmaz,41 kg da Ali İmran Can Polat,54 kğ da Agah Tunhan Kaplan 30 kğ da Kerem Torlak,70 kğ da Emirhan Hiçyılmaz ve Antrenör Necati Karabaş,Necdet Yılmaz,Hubbade İnan Kırıkkale'yi temsil edecek.48 kg da Şampiyonaya katılan üst minik boksör Cihan Yılmaz İlk defa Türkiye'de şampiyona katılıyorum.. Tabii ki çok mutluyum'Hedefimiz Gümüşhane de şampiyonluk alıp, Türk bayrağını yukarı çekip, İstiklal Marşı'nı söyletmek. Zaten buradaki tüm antrenörlerin amacı İstiklal Marşı'nı yurt dışında okutmak' diye konuştu. Bir hafta süren şampiyonada çeşitli kategorilerde dereceye giren sporcular Milli Takım kampında değerlendirilecek.

Bu haber 1532 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi