Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBİMAŞ ANKARA DA AVM LER ZİNCİRİ ALARAK ATAĞA GEÇTİ

AYBİMAŞ ANKARA DA AVM LER ZİNCİRİ ALARAK ATAĞA GEÇTİ

Tarih 17 Temmuz 2019, 23:50 Editör PINAR YILMAZ

AYBİMAŞ ANKARA DA AVM LER ZİNCİRİ ALARAK ATAĞA GEÇTİ

AYBİMAŞ ANKARA DA AVM LER ZİNCİRİ ALARAK ATAĞA GEÇTİ Kırıkkale'nin Bahşılı nın öz sermayesi Aybimaş A.Ş. olarak büyümeye devam ediyor. Artık Kırıkkale yi aşan Yatırımlarına Ankara da devam eden büyük kuruluş şimdide Yenimalleden sonra Mamak ta toplu Avm alarak yatırımlara devam ettiğini iletti. Yönetim kurulu başkanı Erol Ayan ise,Ankara'da ki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Vizyonumuzda yer alan büyüme hamlelerini bir bir gerçekleştiriyoruz. Eko Gross ve Öztürk Marketlerin 8 mağazasını bünyemize katarak, büyük bir yatırıma imza attık. Değerli Kırıkkale Halkımızın Müşterilerimizin Ve Bizleri Destekleyen Tüm Dostlarımıza Teşekkürler... Kırıkkale nin yanında Ankara nında bizlere destek verdiğini gördük orada da yatırımlarımızı artırmaya başladık. Allah yolumuzu açık etsin,her zaman dualarınıza ve değerli desteklerinize ihtiyacımız var.Teşekkür ederiz,ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.diyerek Ankara ya yolu düşen Hemşehrilerimizi alışveriş merkezlerimizde bir çayımızı içmeye davet ediyoruz diyerek mütevazi dostluğunu gösterdi. Haberci71.com haber istesi olarak,AYBİMAŞ AŞ.OLARAK HER ZAMAN HALKIN YANINDA OLAN TUTUMLARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYOR KIRIKKALE NİN GÖZBEBEĞİ OLAN ANKARA DAKİ AVM LER ZİNCİRİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Bu haber 1515 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi