Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu.

Tarih 10 Ağustos 2019, 13:16 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu.

Bayramımız mübarek olsun Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kurban bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu. Sezer, "Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı, dostluk bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.''dedi. ÖNEMİNE UYGUN OLARAK YAŞAMALIYIZ Sezer, "Bayramlarımız; sevginin, saygının ve sosyal duyarlılığımızın arttığı, birlik ve beraberlik ruhumuzun geliştiği, kalplerimizin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesine vesile olan önemli günlerdir.Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça arttığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı arttırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.Bayramımız mübarek olsun.''dedi.

Bu haber 989 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi