Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KANGAL KÖPEKLERİ ÖRÜME YATAN ÇOBANLARIN CAN SİMİDİ OLDU

KANGAL KÖPEKLERİ ÖRÜME YATAN ÇOBANLARIN CAN SİMİDİ OLDU

Tarih 28 Eylül 2019, 02:37 Editör PINAR YILMAZ

KANGAL KÖPEKLERİ ÖRÜME YATAN ÇOBANLARIN CAN SİMİDİ OLDU

KANGAL KÖPEKLERİ ÖRÜME YATAN ÇOBANLARIN CAN SİMİDİ OLDU Bahşılı Bahçeli mahallesi kırsal bölgede şadı mevkiinde büyük baş ve koyunları ile örüme yatan Osman yaman koyunlarımız saat gece 00 :01 den sabah 00.04 saatlerine kadar yatarlar sonra kalkıp yine arazide devam ederler. örüme yatarlar ve sabah namazında tekrar yayılıma çıkarlar. osman Yaman,Hasan akgün topaldede şadı deresi mevkiinde hayvanların bekçiliğini yapan kangal cinsi Radar isimli köpeklerinin yavrudan beslediğini ileterek devam etti. bu iki kardeş kangal köpekleri avucumun içinde getirdim çok küçüklerdi.Ama şimdi çoban köpeğimiz oldu.geçen hafta sürümüze pusuya yatmış olan yabanı kurdu farkedip öldürdüler.burada arazide ayrıca suyu olan yerde yazlık ağılımız var.üzerimizde silah bile yok. 50 lili sürüler halinde domuzlar geçiyor insana birşey yapmıyor,ama yinede korku veriyorlar. yemegimizi burada arazide yiyiyoruz.kangal cins koyunlarımız sementa büyük baş hayvanlarımız var. Burada bizim her şeyimiz köpeklerimizdir.onları öyle bir yetiştirdik ki,sürümüz yayılım esnasında bağ ,ekin tarlası,nohut,mısır bahçelerde sebzelere giderlerse haman sürüyü oradan çıkararak bize havlayarak veya yüzümüzü yalayarak haber verirler.dedi.

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi