Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA YIKILAN KÖPRÜNÜN TEMELİ ATILDI

BAHŞILI DA YIKILAN KÖPRÜNÜN TEMELİ ATILDI

Tarih 06 Kasım 2019, 10:31 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA YIKILAN KÖPRÜNÜN TEMELİ ATILDI

BAHŞILI DA YIKILAN KÖPRÜNÜN TEMELİ ATILDI Bahşılı Belediyesi ve Bahşılı Kültür güzelleştirme ve yardımlaşma derneğinin ortaklaşa yürüttüğü Köprünün temeli atıldı Bundan bir müddet önce üzerinden ağır tonajlı mikser aracı geçtiği sırada yıkılan 100 yıllık tarihi köprü Belediye ve Bahşılı Kültür güzellleştirme ve yardımlaşma derneği (BAHDER) işbirliği ile temeli atıldı. Temel atımının bir kısmını inceleyen belediye başkanı Recep Zafer Tekin Belediye meclis üyeleri ve bazı vatandaşlarda katıldı. Başkan Tekin,Bu köprü köyün eski mezarlık ve arazi yolarının tek geçit noktası olması ile önem arz etmektedir.Derneğin ve bizim girişimlerimizle inşallah tamamlayacağız destek veren dernek yönetim kuruluna ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.dedi. Dernek Basın sözcüsü Ahmet Yaman ise,Belediyenin bahçeli mahallesinde bulunan bu köprünün yapılması ve Bahşılı da işleyen bir hayır ve dayanışma yardımlaşma amacıyla kurduğumuz derneğin ilk işi olarak köprü yapımına el attık.belediyemizin iş makinaları ve bakanlıktan gelecek yardımlarla yapacağımız bu köprünün bitirilmesi için halkımızın bağışlarla verdiği desteklerle tamamlayacağız.özellikle hemşerilerimizin bağışlarla internet sosyal ağdan okuyup Almanya dan,Uşak tan,Bazı illerimizden bizi arayarak bağışlarda bulunmaları çok anlamlıdır.Allah hepsinden razı olsun.diyerek ayrıca derneğin faaliyetlerinin her alanda devam edeceğini iletti.

Bu haber 956 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi