Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DAN TÜM OKULLARLA 11 MİLYON FİDAN KAMPANYASINA DESTEK

BAHŞILI DAN TÜM OKULLARLA 11 MİLYON FİDAN KAMPANYASINA DESTEK

Tarih 11 Kasım 2019, 13:11 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DAN TÜM OKULLARLA 11 MİLYON FİDAN KAMPANYASINA DESTEK

BAHŞILI DAN TÜM OKULLARLA 11 MİLYON FİDAN KAMPANYASINA DESTEK Geleceğe Nefes Kampanyası-11 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor.Bahşılı da ormanlık mesire alanında düzenlendi. Programda Keskin F tipi yarı açık cezaevi mahkumları ile Bahşılı Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı okullar dikime katıldı. Orman müdürlüğünün itina ile eşilen çukurların yanına bırakılan çam fidanları toprakla buluşturuldu. Bahşılı Belediye başkanı R.Zafer Tekin,İlçe Milli eğitim müdürü Muhammet Bahadır Dülger, Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi,Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu,İmam hatip ortaokulu,Atatürk İlkokulu,Barbaros İlkokulu ve Beyaz Kelebekler Anaokulu,İlçe Tarım müdürlüğü personeli,İlçe Müftüsü Ahmet Altalı ve personeli, Bahşılı Tema İlçe Sorumlusu ve gönüllü üye okul sınıfları katıldı. Bunun yanı sıra Keskin F tipi cezaevi mahkumları ve personeli ,TV programcısı İkbal Gürpınar da fidan dikerek öğrencilerle öğretmenlerle sohbet etti. Orman İşletme Müdürlüğünce Düzenlenen 81 İlde Eş Zamanlı Fidan Dikimi Etkinliği yapıldı. Geleceğe Nefes Kampanyası-11 Milyon Fidan Toprakla Buluştu ayrıca her öğrencinin öğretmenleri tarafından telefonla fotoğrafları çekildi.

Bu haber 943 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi