Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı İmamhatip orta okulunda Tübitak 4006  Bilim Fuarı düzenlendi

Bahşılı İmamhatip orta okulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlendi

Tarih 27 Kasım 2019, 12:06 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı İmamhatip orta okulunda Tübitak 4006
Bilim Fuarı düzenlendi

Bahşılı İmamhatip orta okulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlendi Bahşılı İmam hatip Ortaokulunda, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen fuarın açılışını Kaymakam Ahmet Atun,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Bahadır Dülger ve okul yöneticileri yaptı. programa, Kaymakam Ahmet Atun,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Dönmez, Jandarma bölük komutanı baş çavuş Ercan Erçayan,İlçe emniyet müdür vekili Dursun Ergül İlçe Müftüsü Ahmat Altacı,okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Bahadır Dülger,Şube Müdürü Ercan Doğan ,MYO müdürlüğü ve Kamu kurum amirleri katıldı. Kaymakam Atun, bu tür sosyal organizasyonların öğrencilerin ufuklarını açtığını ve geleceğe daha güvenle bakacaklarını söyledi. Atun, "Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, çok güzel projeler gördük. Öğrencilerimizin geleceği için çok önemli. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. Kaymakam Atun 20 adet kurulan proje stantları olan,Kitap kumbaram,Farklı zeminlerde sürtünme kuvveti,Deyim ve Atasözlerini resimlerle anlatmak,Allah'ın sıfatları,Karbon kalemi,Harf sentezi,Bakteriler en çok nerelerde barınır,Türk ve Müslüman bilim adamları,Bilim insanları meyve veren ağaçtır, Let ışıklı Türkiye haritası,Eratosthones Kalburu,Siyer-i nebi atlası,Teslimiyet (Nuhun )gemisi,Napier'in Kemikleri,Karan-ı kerim bilimsel mucizeleri,Yanılsama ve Doğal intikatör oluşturma isimlerinde stantların hepsini gezerek inceledi ve öğrencilerden bilgi aldı. toplu fotoğraf çekimi ile program sone erdi.

Bu haber 1058 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi