Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
12 SENEDE HABERCİ71.COM A 5 MİLYON TIK..

12 SENEDE HABERCİ71.COM A 5 MİLYON TIK..

Tarih 14 Ocak 2020, 03:23 Editör PINAR YILMAZ

HABERCİ71.COM. haber sitesi 2008 yılından bu tarafa 12 senede internette rekor yayın yapmaktadır.

12 SENEDE HABERCİ71.COM A 5 MİLYON TIK.. HABERCİ71.COM. haber sitesi 2008 yılından bu tarafa 12 senede internette rekor yayın yapmaktadır. Bugün muhabirleri ve kardeş yayın grubu kanal Siyaseti bir araya getirerek gelinen noktayı ve alınan desteği anlatan İmtiyaz sahibi Ahmet Yaman ,kardeş internet tv yayını yapan Kanal Siyaset yönetim kurulu kurucu başkanı İbrahim Yaman ve genel yayın yönetmeni Kaan Yaman a da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıda Ahmet Yaman muhabirleri Hasan Alsancak,Cemil Yıldırım ve Duran Kutluca yı kutlayarak Kaan Yaman nıda desteklerinden dolayı tebrik ederek Ajanda kalem hediye etti. 12 senede 5 milyon okuyucunun tıkladığını ve okuduğunu söyleyerek teknik ekibin başında olup,site bakımını yapan Ahmet Kavak lïyada teşekkür etti. 5 milyon okunan doğru ilkeli güvenilir haberleri okuyarak destek veren bütün okuyuculara teşekkür etti. Yaman 2005 yılında Merhum Veli Yılmaz la beraber kurduğumuz bu sitenin devrini 2008 yılında Veli yılmaz dan aldım.o yıldan beri yürüttüğüm sitede haberler her zaman takdir toplamış,topluma ışık tutmuştur.özellikle çözülmesi güç işleri haber yaparak çözüme kavuşturduk.siteye her zaman saldırı ve eleştiriler olsada bizi yıldırmamıştır.Sitenin teknik bakımını yapan Ahmet Kavaklı kardeşime de teşekkür ederim.öyleki artık kimlik kartlı beş muhabirimiz gözükse de en az 30 yakın fahri ajanslık yapan gönüldaşlarımız da mevcuttur.hepsine teşekkür ederim.bugün kaba taslak fazlasını saymadık ama 5 milyon kişi internetten tıklayarak bizim sitemizi okumuş ve binlerce yorum gelmiştir. doğru bildiğimiz yolda toplumun aydınlatıcı,gerçekleri yazıp her zaman yol gösteren yapıcı,yıkıcı olmayan haberler yapmaya devam edeceğiz.Emniyet ve jandarma teşkilatımızla işbirliği ve bilgi tanziminde hep beraber olacağız. emeği geçen herkese teşekkür eder,güzel haberlerde buluşmak üzere diyorum. Bizi hem google'den hemde feesboktan takip edebilirsiniz.
MİNİ BASIN KUTLAMAMIZDA KAPILARINI BİZE AÇAN UMUT ASPAVA YA SERDAR BEYE TEŞEKKÜR EDERİZ.BAHŞILI YA GÜZEL İŞLETME VE LEZZET GETİRMİŞLERDİR KUTLARIZ.

Bu haber 805 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi