Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ BAHŞILI KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ BAHŞILI KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

Tarih 21 Ocak 2020, 02:28 Editör PINAR YILMAZ

KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ BAHŞILI KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ BAHŞILI KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ. Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Bahşılı Kaymakamı’nı ziyaret etti. Kısa adı “Kale Dağcılık” olan Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Bahşılı Kaymakamı Ahmet Altun’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Metin Atun ile Kulüp üyeleri Nusret Kılıç, Adil Aytekin, Adnan Özgü, Bekir Atlı, Zeki Erbil ve küçük dağcı Ebrar Şaşmaz katıldı. Başkan Atun, Kale Dağcılık faaliyetleri hakkında Kaymakam Ahmet Altun’a bilgi verdi. Kale Dağcılık olarak bugüne kadar dört yüze yakın tırmanış gerçekleştirdiklerini, Bahşılı’da da dağcılık faaliyeti yapılabilecek alanlar bulunduğunu söyledi. Kaymakam Ahmet Altun da Çamlıca ve Sarıkaya köylerinin bulunduğu bölgelerde doğa sporlarının yapılabileceği alanlar bulunduğunu, buralarda Kale Dağcılık olarak faaliyetlerin yapılabileceğini ifade etti. Ziyaret sonrasında Başkan Metin Atun tarafından, Kaymakam Ahmet Altun’a dağcılık sembolü olan Baton, hediye edildi. Kaymakam Altun, hediye için teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Bu haber 597 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi