Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği 1.yılını değerlendirdi

Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği 1.yılını değerlendirdi

Tarih 22 Ocak 2020, 02:31 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği 1.yılını değerlendirdi

Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği 1.yılını değerlendirdi Dernek başkanı ve üyeleri koca bir yıla güzel faaliyetlerle girdik,hedeflerimizi büyüterek yeni hedefler belirlediklerini belirtiler. Dernek Başkanı Nazan Münevver Seven üyeleri ile bir araya gelerek bir yılda neler yapıldı onları anlatarak şöyle dedi, -Bu spor faaliyetine nasıl başladık,Biz 2, 3 kişiyle başlayıp bir topluluk olduk.sonra sesimizi ve yaptıklarımızı duyurmak için dernekleştik. Amacımız hem pedallamak bisiklete binmeyi yaymak hem de doğa ile baş başa hoşça güzel vakit geçirmek. En önemlisi de gençlerimizle dolu dolu spor gezi ve güzel alışkanlıklar edindirmek. Gençlerimiz boşta kaldıkça kötü yola gitmesin kitap okusun sinema tiyatroya gitsin dernek evimizde ders çalışsın. Amacımızın en büyüğü Onları toplumda güzel bir yer edindirmek. Gerek esnaflarımızla görüşdük, kültür il md.ve spor md.katkılarda bulundu. yeni yılda yine doğa ve güzel maceralar bizi bekliyor.diyerek bir yılda yaptıklarını açıkladı. Bir aile olduk, Bayanlarımızı da bisiklete alıştırmaya çalışıyoruz.amacımız Kırıkkale mizde farkındalık yaratmak. İlçelere tur yaptık.perşembe aksam 6 da pazar günü sabahtan uzun mesafelere tur yapıyoruz bisiklet kıllanmayı yaymak. Bisiklet yolu için uğraşmak, Egzozsuz bir il, Hedeflerimize yavaş yavaş ulaşacağız inşallah. Gerek esnaflarımız gerekse de kültür il md.ve Gençlik spor md. katkılarda bulundu. Eskişehir bisiklet festivaline de gittik. Buradan Yozgat a pedallayarak Türk bayrağını götürdük, Muğla bisiklet festivaline katildim. Formalarımızın geldiği gün çok mutlu olduk. Bafra kapikaya doğa sporları festivalinde bulunduk. Kırıkkale Balışeyh lavanta vadisini turladık, tiyatrolara katıldık. Yahşihan belediye başkanı Osman Türkyılmaz ı ziyaret ettik,bisiklet yolu yer konusunda söz verdi ve derneğimize üye oldu. Bisiklet sürüşlerinde katılacağını söyledi. Şile ağvaya gittik, İstanbul boğaz turu yaptık Daha hedeflerimiz bitmedi.yeni maceralar yeni üyeleri bekliyoruz.diyerek herkesi bisikletle dost olmaya davet etti.

Bu haber 848 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi