Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Tarih 08 Şubat 2020, 13:54 Editör PINAR YILMAZ

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Tahir Öztürk,Tıp Fakültesi İş Yeri Temsilcilerimiz Fikri Gözü yukarı, Ethem Kargın, Fatih Öcal ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Dilek Oğuz'u Makamında ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında tüm çalışan personel ile yakından ilgilenen Şube Başkanı "Bilinmelidir ki bizler Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak her şart ve koşul altında üyelerimizle birlikte olmaya onlar ile yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda zaman zaman çok değer verdiğimiz bizler ve halkımız için önemli olan, emekleri inkar edilemez sağlık çalışanlarını, çalıştıkları mekanlarda ziyaret etmeye devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti. Ayrıca ziyarette Başhekimimiz son dönemde gerçekleşen Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğinde tedavi gören hastalarda kullanılan ilaç nedeniyle görme yetisi hakkında sorun yaşanması olayı hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Tıp Fakültesinde görev yapan personelimizin çalışma koşulları değerlendirildi. Personelimizin talepleri sayın Başhekimimize iletildi. Başhekim ziyareti sonrasında Heyetimiz K.Ü.T.F. Başhekim Yardımcımız Dr.Öğretim Üyesi Cihat Şanlı'yı ve Hastane MüdürüSeyit Ahmet Acar'ı makamlarında ziyaret ettiler. Hastanemiz hakkında görüş alış verişinde bulundular. Ziyaretinde bulunduğumuz Sayın Başhekimimiz başta olmak üzere Başhekim Yardımcımız ve Hastane Müdürümüz ziyaretimizden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ziyaret akabinde Başkan Akdoğan; "Memur-Sen ailesi olarak İlimizde görev yapan kurum amirlerimiz ile birlikte çözüm odaklı istişarelerde bulunmak, soruna değil çözüme katkı sağlamaya çalışmak bizim için bir görev niteliği taşımaktadır. Amacımız yıkmak değil el birliği ile daha iyisi daha güzeli nasıl olur sorusuna cevap bulmaktır. Halka hizmet noktasında çözüm odaklı olunması gerekmektedir. Bugün burada Sayın Başhekimimiz olmak üzere tüm idarecilerimizle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler yapıcı ve olumlu şekilde olmuştur.Konfederasyonum, Sendikam ve sağlık çalışanlarımız adına duyduğum memnuniyeti ifade eder, kendilerine teşekkürlerimi ifade ederim."şeklinde açıklamada bulundu.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi