Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BULGAR AVCILAR PARA VERİP BİZİM DOMUZLARI TEMİZLİYOR

BULGAR AVCILAR PARA VERİP BİZİM DOMUZLARI TEMİZLİYOR

Tarih 08 Şubat 2020, 14:09 Editör PINAR YILMAZ

BULGAR AVCILAR PARA VERİP BİZİM DOMUZLARI TEMİZLİYOR

BULGAR AVCILAR PARA VERİP BİZİM DOMUZLARI TEMİZLİYOR Kırıkkale deki Devlet avlağında domuz avı için yabancı ülkelerin avcılarının dikkatini çekmeye başladı. Bir şirket aracılığı ile Bulgaristan'dan getirilen 8 avcı Kırıkkale Sulakyurt,Delice ve Balışeh ilçeleri ormanlık alanları olan, Özdere devlet avlağında üç gün Domuz sürek avı yapıldı. DKMP şube müdürlüğü doğa koruma ekiplerince takibi yapılan sürek avında Bulgaristan dan gelen avcılar ücret karşılığında üç gün av yaptı. Kişi başına 5810 tl.yakın para ile yapılan avda elde edilen gelirin belli miktarları da köy tüzel kişilerine aktarılacağı iletildi. Yapılan av da 22 domuz etkisiz hale getiren yabancıların bu avlaktaki avın ve doğanın çok farklı olduğunu yine geleceklerini bildirdiler. Kırıkkale de bulunan Devlet avlaklarına yabancıların ilgisinin hayli fazla olduğu öğrenildi. DEVLET AVLAĞI OLMAYAN BÖLGELERDEKİ DOMUZLAR NE OLACAK,ONUDA MUHTARLIKLAR TARIM MÜDÜRLÜĞÜ ARACILIĞI İLE MÜRACAAT EDECEK VE SÜREK AVI TALEBİNDE BULUNUP YERLİ AVCILARIMIZA MÜRACAAT EDEREK TEMİZLENECEK.ÇÜNKÜ DURU DURAĞI YOK ÇOK FAZLA ÇOĞALIYORLAR.

Bu haber 704 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi