Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBİMAŞ TAN BİZ BİZE YETERİZ KIRIKKALEM  KAMPANYASI

AYBİMAŞ TAN BİZ BİZE YETERİZ KIRIKKALEM KAMPANYASI

Tarih 17 Nisan 2020, 14:35 Editör PINAR YILMAZ

AYBİMAŞ TAN BİZ BİZE YETERİZ KIRIKKALEM KAMPANYASI

AYBİMAŞ TAN BİZ BİZE YETERİZ KIRIKKALEM KAMPANYASI KOLİLERİN ÜZERİNE 'BİZ BİZE YETERİZ KIRIKKALEM'SLOGANI İLE VALİLİĞE 1000 KOLİ GÖNDEREN AYBİMAŞ TAKTİR TOPLUYOR. Merkezi Bahşılı da bulunup Ankara da da şubeler açan Kırıkkale'nin önemli her yerinde hizmete talip olan AYBİMAŞ Kırıkkale’nin yerli markası ve öz sermayesi OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR. Ülkemizin Dünyanın çok önemli bir koronavirüs (Kovid-19) tehdidi ile karşı karşıya kaldığı şu günlerde kayıtsız kalmayıp,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ çağrısı ile başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vermek amacı ile Kırıkkale Valiliği emrine 1000 adet gıda kolisi vermiştir. Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketinin kurucu Onursal Başkanı Ahmet Ayan ile Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayan ve kardeşleri personelden sorumlu müdür Ramazan Ayan,Muhasebeden sorumlu Hilmi Ayan önderliğinde büyümeye devam etmektedir. Valiliğe peyderpey gönderilen yardım kolileri Kırıkkale’de bin aileye dağıtılmaya başlandı. Yönetim kurulu Başkanı Erol Ayan, bu yılki yardımlarını Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin belirlediği ailelere yaptıklarını söyledi. Ayan,” Biz merkezi Bahşılı da olup Kırıkkale’nin yerli ve öz sermayesiyiz. Bu memleketten kazandığımızı bu memlekete harcıyoruz. biz Ankara da da varız.'Az karın bereketi çok olur' inancı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerimizi ulaştırıyoruz. Ramazan ayında da süpriz satışlarımız olacaktır.Halkımızdan kazanıp yine onlara geri veren,Şükürler olsun diyerek çalışmalarımıza devam eden bir Gıda firmasıyız. Allah bütün halkımızı korusun sağlık ve sıhhat versin.dedi.

Bu haber 769 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi