Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİLİĞİN TAKİP ETTİĞİ ÖNEMLİ ÇEŞNİGİR SEYİR TEPESİ VE KANYONU HİZMETE BAŞLADI

VALİLİĞİN TAKİP ETTİĞİ ÖNEMLİ ÇEŞNİGİR SEYİR TEPESİ VE KANYONU HİZMETE BAŞLADI

Tarih 20 Mayıs 2020, 02:37 Editör PINAR YILMAZ

VALİ BEYİN TAKİP ETTİĞİ ÖNEM VERDİĞİ ÇEŞNİGİR SEYİR TEPESİ VE KANYON PROJESİNİ ELEŞTİREN BİR YAZININ ARDINDAN VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI PROJEYİ ANLATTI.

VALİ BEYİN TAKİP ETTİĞİ ÖNEM VERDİĞİ ÇEŞNİGİR SEYİR TEPESİ VE KANYON PROJESİNİ ELEŞTİREN BİR YAZININ ARDINDAN VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI PROJEYİ ANLATTI. Kırıkkale TV 16 Mayıs, 22:08 • Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama insanın da bir sabrı var. Kimse kusura bakmasın ister katılın ister katılmayın kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum. Mesele 'çeşnigir köprüsü' her gelenin bir parmak attığı ama bir türlü adam akıllı bir çalışmanın yapılamadığı tek yer olsa gerek. Biri gelir tarihi köprüyü restore etmek ister aslına uygun taş ve eskitme kullanacağına yeni taş kullanır. Sorduğunda zamanla (en az 100 yıl) sonra sararacağını söyler. Üstüne ders verir. Diğeri seyir tepesi yapar seyir tepesi ile yer arası mesafe 2 metre, seyir tepesi demeye bin şahit lazım. Yeniden park alanı yaparlar iki üç tane oturakla park olacağını zannederler. Yeşil alan mı? Kim kaybetmiş ki biz bulalım. Kanyon adı altında estetikten uzak neydüğü belirsiz merdivenler. Yazık, 5 milyondan fazla paranın harcandığı idda ediliyor. Hayır bilmiyorsanız bari bir bilene sorun. Yapıldı mı yapıldı kafasıyla yapacaksanız yapmayın.

Bu haber 1042 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi