Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE BUGÜNE KADAR 5 BİN 782 KİŞİYE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI

KIRIKKALE DE BUGÜNE KADAR 5 BİN 782 KİŞİYE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI

Tarih 09 Haziran 2020, 00:06 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE BUGÜNE KADAR 5 BİN 782 KİŞİYE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI

KIRIKKALE’DE BUGÜNE KADAR 5 BİN 782 KİŞİYE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI 140 vaka, 5 can kaybı! Koronavirüs ile mücadele kapsamında Kırıkkale, gerekli kural ve tedbirlere uyarak, virüs can kaybı ile vaka sayılarının az olduğu iller arasında yer aldı. Bugüne kadar 5 bin 782 kişiye test yapılırken, 5 kişinin Koronavirüs’ten Kırıkkale’de hayatını kaybettiği belirtildi. UZMANLAR UYARIYOR: “REHAVETE KAPILMAYIN!” Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Kademeli normalleşme sürecinin de başladığı şu günlerde, sayıların artmaması ve insanların rehavete kapılmaması noktasında uzmanlar gerekli uyarıları her defasında yapmayı unutmuyor. 5 KİŞİ VİRÜSTEN DOLAYI TEDAVİ GÖRÜYOR Koronavirüs ile mücadelenin yanı sıra vaka, test ve can kayıpları hakkında AK Parti Milletvekili Ramazan Can, açıklamalarda bulundu. Milletvekili Can, bugüne kadar 5 bin 782 kişiye Koronavirüs testi yapıldığını, 140 vatandaşta vaka görüldüğünü, 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin ise Koronavirüs kapsamında tedavi edildiğini söyledi. Milletvekili Can, “Türkiye olarak virüsün ciddi büyüme hızı gösterdiği dönemlerde başarılı bir çalışma ve gayret sergiledik” dedi. Kaynak.ilGZ.AG.

Bu haber 1041 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi