Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ camiler din görevlileri haftasını kutladı

BAHŞILI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ camiler din görevlileri haftasını kutladı

Tarih 07 Ekim 2020, 11:56 Editör Hatice Akgül

BAHŞILI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE DÜZENLENEN 01-07 EKİM 2020 CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.

BAHŞILI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE DÜZENLENEN 01-07 EKİM 2020 CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI. Diyanet işleri başkanlığınca her yıl 01-07 ekim ayında Camiler ve Din görevlileri haftası kutlanmaktadır.Hafta boyunca Halkımıza,Camilerin ve Din görevliliğinin önemi hakkında gerekli vaz'ı nasihatlar yapılmakta,aynı zamanda Halkımızın desteği ile camilerin temizlik bakım işleri yürütülmektedir. Bahşılı müftülüğü olarak 01 Ekim perşembe günü açılış Merkez Hüseyin onbaşı camiinde kuran okunup konuyla ilgili konuşmalar yapılmıştır.2 Ekim Cuma Günü İse Bahşılı Merkez Hüseyin onbaşı Cami'de düzenlenen programda İSE namaz öncesi İlçe Müftüsü KocaTürk tarafından Hatim,Mevlit,Vaaz ve duadan sonra camilerin yapımında emeği geçen maddi manevi yardımda bulunan kişilerin ölmüşlerinin ruhuna bağışlanmışır.Kaymakam Bekir Yalçın ve vatandaşların katıldığı programda müftü kocatürk konuşmasına şöyle devam etmiştir;insanlığa ilim ve irfan öğretmiş din görevlileri rahmetle yad edilmiştir. hafta boyunca gençlerle toplantılar yapılacak okullarımız,kuran kursları ziyaret edilerek din görevlileri ilede sohbet toplantıları düzenlenecektir.dedi. Kaymakam Yalçın da programdan sonra müftü ve din görevlilerini hafta dolayısıyla tebrik etti. Haberci71.AY.

Bu haber 1286 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi