Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı belediyesi konuşan ağaç yaptırdı

Bahşılı belediyesi konuşan ağaç yaptırdı

Tarih 07 Aralık 2022, 00:55 Editör Hatice Akgül

Bahşılı belediyesi konuşan ağaç yaptırdı

Bahşılı belediyesi konuşan ağaç yaptırdı Belediye başkanı Recep Zafer Tekin Genel kültür ve cumhuriyet tarihi ile İlimiz ve İlçemiz hakkında bilgilerle donatılan 31 tuşa sahip olan Konuşan ağacın açılışını öğrencilerle beraber yaptı. Tekin şunları iletti; Bu konuşan ağacın tanıtımını açılışını sizlerle yapalım dedik. Bu ağacın dizaynını ve modelini biz belirledik. Buda Türkiye de ilk oluyor herhalde bunu da biz yaptık pilot ilçe olarak bütün okullara gönderebiliriz. Yapay zeka ile konuşan ağaç ismini verdik. robot olarak üzerine koyduğumuz 25 – 30 buton var her butonda farklı bir şey söylüyor. Hem soruyor hem de gerekli bilgileri veriyor. Cumhuriyetin kuruluşu, ilk cumhurbaşkanımız, genel kültür ağırlıklı bilgiler vermesi ilkokul öğrencilerin çok hoşuna gitti. Bahşılı ilçesine komşu ilçeler, peygamberlerle ilgili sorular verilirken, turistik yerler anlatıldı. butonlara öğrencilerle birlikte basan başkan Tekin ayrıca İlçe milli eğitim müdürü Fedai Akın ve okul müdürlerini de bilgilendirerek katılımlarından ötürü teşekkür etti. 30 yakın soru ve cevaplarla bilgi akışını sağlamaktayız dedi.

Bu haber 388 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi